23.00 inlägg - nästan...

Liiite över bara..

Sista dagen på den här VFU-veckan är över (äntligen). Jovisst det har varit bra, men vafan vilket liv jag har haft, eller inte haft den här veckan...  Såå trött som jag har varit... jag ska inte ens prata om det. Nu ser jag bara framåt och framtiden är lördag... Åhhh! VFU-fest med tjejerna! Ska parta som ett vilddjur, det här har jag laddat för hela veckan.


Rehabat och räkfrossat =)

Har varit nere på träningen idag. Det var ett tag sen... Har varit lite rädd för att gå ner på träningen och "bara" sitta där liksom. Jag skulle nog bara ha tyckt synd om mig själv och jag menar hur roligt är det...? Jag har haft det skönt i min soffa framför tv:n där jag kar kollat på en massa tv program som man aldrig hinner annars...

Det var ändå helt okej på träningen idag även om dom gjorde en massa saker som jag ville vara med på... N ä, jag hade min egna "träning". Jag har väl inte direkt något program som jag följer, jag gör lite det jag känner för... Det kändes bra i foten, jag hoppade och joggade även lite grann. =) Blir nog ändå en rätt snabb comeback after all.

Träning tar över efter soffliggande och Guitar Hero. Bättre? Sämre? Hmm

Efter träningen var det bokat ett bord på Cheers för en liten get together med hela laget, eller ah de flesta iaf. Hur gott som helst!
Jag svullade nog i mig ett kilo + massa majonäs och aioli... Mmm

Trött

Det här med VFU tar knäcken på mig, inte psykiskt men fysiskt...
När jag kommer hem på dagarna är jag så slut i kropp och själ att jag bara vill dra något gammalt över mig och försvinna. Igår slängde jag mig på soffan det första jag gjorde, drog tre filtar över mig eftersom jag inbillade mig att jag hade blivit sjuk... Frös som in i hel**te! Är alldeles för trött för att sitta här och blogga nu med...

Ska pallra mig ner till träningen idag också. Jag tror att det nästan är tre veckor sedan jag var där nere... Skönt på ett sätt men jag glider ifrån gruppen om jag fortsätter så här. Efter träningen är det även bestämt att vi ska gå på räkfrossa på Cheers. Gott, men det blir ingen längre stund jag är med... måste hem och sova! Gah!Det går bra nu...

Andra VFU-dagen är avklarad och jag är en överlevare! Jag har faktiskt tom lyckats att göra en uppgift, även om jag betedde mig som en spion i fiendeland... Jag smög runt och fotade med min mobilkamera... Vi har nämligen fått i uppgift att fotografera miljöer som är kreativa för barn... blev en del pics kan jag säga.

)

Efter VFU:n hade jag fått ett trevligt sms på mobilen.. "Hej, ditt paket från CDON har kommit...." Jaaaaaa! Min lite försenade julklapp från A. nämligen Guitar Hero - World Tour (utan all annan skit förutom gitarren). Så vad gjorde jag timmarna efter att jag kommit hem?? Ja inte läste jag studentlitteratur i alla fall... Imorgon är det dags igen för VFU. Jag går till 16 imorgon för att jag ska få vara med på "pedagogiskt möte" intressant men lååångt.
Måste hoppa i säng nu, är så jäkla trött varje morgon...

Dagens tips och för all framtid

Dagen
är i stort sett över nu, bara det sista finliret kvar. I finliret ingår att blogga =) självklart, zappa runt på tv:n och se så att man inte missar världens film, kolla mejl och surfa runt (samma som tv:n fast i Internetform) och att vänta hem snutten då också förstås. A. bara måste hitta sig ett annat jobb... Nu när jag ska upp så jäkla tidigt så ser jag honom ju aldrig... =( mörkret är ju en sak men det är just - mörkret...

Var på Coop på Torp förut. Jag stod i kö för att betala då jag hör folk som kippar efter andan och ser de vända sina huvuden 360grader. Varför? Jo.... här kommer det, den spännande avslutningen, toppen på isberget, grädden på moset, marschmallowsen i din varma choklad... ja, allt detta gjorde folk för att se på en kille iklädd en illgrön, asful jacka med trycket på ryggen - Team Erik.... Wtf... (synd att jag inte hann ta ett kort för bloggen, det var... ah...som det var)Dagens yoghurt - guda mat mmm mmm mmm. Står på förpackningen, god till frokost, mellanmål och dessert... det är fan rena godiset vill jag lägga till - prova!

Första VFU-dagen

Jag kan inte hålla på det längre... Det gick jättebra! Och det var roligt dessutom. Barnen var jättegoa och ja, det har ryckt i min lärartarm idag. Ordentligt. Tack och lov!

Lite komiskt var det ändå... Vi skulle ha idrottslektion, då dyker handboll upp på schemat! Rolig slump... Jag fick agera lite målvakt och grejer. Ett trevligt välkomnande av slumpen =)

Jag skulle bara vara med och kolla idag så skulle jag ta mina frågor och funderingar efter skoldagens slut. Jag vet inte vad det e med mig men jag höll på alla upgifter vi skulle göra... Jag vill fan inte läsa en saga för barnen... Jag kommer att få problem den här veckan, det kan jag lukta mig till lång väg.

En stor motivataion till den här VFU:n är att vi ska fira att den äntligen är över på lördag! Hahaha, ja du fattade rätt. FIRA. Och det med en jävla bang. Vi ska helt enkelt ha en VFU-fest (inspirerad av tenta-fest).

Lärare - det är vad jag ska bli!


23.00 - inlägget

Det börjar nästan bli som en tradition här på Mickis-bloggen, ah alltså att det kommer ett nytt fräscht inlägg vid den här tiden. Jag har vänt på mitt dygn totalt, vilket kommer visa sig som en katastrof imorgon eftersom jag ska upp i ottan.... inte såå van vid det =(

Imorgon börjar VFU (verksamhetsförlagd utbildning) igen, denna gången bara vecka fem. Tack och lov... Jag vet inte vad det är men det känns inte helt 100 det här alltså. Det kanske beror på att man känner sig iakttagen hela tiden, det är man säkerligen inte, men det KÄNNS så! Jag har bytt ner mig i klasserna lite, så denna veckan är det klass tre som gäller. Hoppas att det gör så att det rycker lite i min lärartarm igen.. jag behöver motivationen för att orka fortsätta med det här pluggandet...
Jag bara älskar den här låten! Gick tyvärr inte att lägga in den riktiga videon men den är värd att titta på
 
Lady Gaga - min nya favorit!

Körslaget med Team Erik lever vidare!

Heja lilla Uddevalla!
Kollade på körslaget förut, det är väl kanske inte det bästa programmet man kan se men vafan Uddevalla är ju med! =) Uddevallakören tog sig till final tillsammans med Hanna Hedlunds kör ifrån Bollnäs, segern är ju uppenbar, eller hur?

Nu blev det ju så "tjeckt" att vi i Kropps Dam får vara med på ett litet hörn av Uddevallakörens berömmelse. Vi ska nämligen vara med i ett inslag till finalprogrammet tillsammans med kören. Tur att man kan dela med sig så broderligt =)

Jag sitter och slötittar på King Kong just nu, bra film, såg den på bio första gången med A. Denna gången kollar jag på den själv medan han är ute och partajar med sina bröder på Mortens. Få se senare om jag även får agera nattchaufför... är inte så värst upplagd över det men vad gör man inte för sin sambo egentligen??!! =)

Tänkte dra mig in till sängen och försöka läsa lite i min Stieg Larsson - Luftslottet som sprängdes. Den har samlat damm kan jag säga... Har helt enkelt inte haft tid att läsa ut den vilket är skam faktiskt för den är hejdlöst bra!

Älskling och jag

Förmiddags-grubbel

Läste nyss på msn.se om Blondinbella och hennes framfart. Tydligen har det varit ett rejält bloggkrig mellan BB och Katrin Zytomierska som undågtt mig helt och hållet.  Jag bryr mig väl egentligen inte om sånt tjafs. En annan artikel som däremot fångade mitt intresse var om Blondinbellas inkomst... På ett år bara steg hennes årsinkomst från 30 000 till 500 000! Inte illa, inte illa alls... Allt tjänas ju inte in på bara bloggandet utan också på sitt internetföretag där hon sljer diverse trendgrejer. Sista raden i artikeln läste jag om tre gånger:

- Jag kommer att vara ekonimiskt oberoende när jag är 18.

Känn på den, arbetarklassen. Det hade inte varit fel direkt.Så jävla fräckt alltså... Eller hur?

Dementerat benbrott

Igår var det hemmamatch mot Skövde HF - de svenska regerande mästarna 07-08! Det vill  säga att Kropps Dam mötte ett bra lag igår, ändå var det Kropps som såg mest hungriga ut. Vi ledde i halvtid med en boll och spelet från vår sida såg lovande ut. Det var rikitgt roligt att se, även om jag såg det från "fel" plats...

Skövde ryckte upp sig och vann sedan matchen med 29-26. Men heja Kropps säger jag bara, vi är inga mesar till nykomlingar i elitserien så det så! =)

Tidigare på dagen hade jag fått ett samtal från Radio Väst som ville göra en intervju med mig innan matchen där jag skulle prata om mitt "benbrott".

- Du kan komma tjugo minuter innan matchen.
- Okej.
- Så du har hela kitet nu då, gips och kryckor?
- Nja inte direkt....

Kändes skönt iaf att jag kunde döda ryktet om att foten är av... Har känts lite konstigt med blickar m.m. när man strövar Kungsgatan ner med så "få" problem och utan kryckor... Bara sådär blev allting bra igen.
Intervjun kan du höra här. Tänk så konstig man låter egentligen...


Kropps Dam i "sambatåg" på elitseriebanketten säsongen 07-08

Mycket gjort, mycket att göra

Skoldag idag igen då. Hade bestämt med nya studiegruppen att vi skulle träffas lite tidigare innan föreläsningen för att komma igång med vårat arbete... Okej, lite tidigare var en underdrift... Vad sägs om att träffas typ fyra timmar tidigare! Behöver jag säga att vi inte utnyttjade den tiden fullt ut???

Högskolan är en underlig plats med lika många underliga människor... Vid middagstid så förvandlas alla trevliga, duktiga, väluppfostrade studenter till rena bestar, ja du läste rätt, BESTAR! Jag skulle värma min mat (smakade hemskt illa idag faktiskt) knappade in micron och lutade mig lugnt tillbaka, vad är det som händer då!? Jo, en jä**a jäv*l öppnar min micro mitt framför ögonen på mig och stoppar den.. stoppar in SIN mat där istället! Vafan. Nä, det gjorde hon inte... tog ut min mat och lade in sin istället alltså... Hon öppnade den så den stannade bara, men hon stängde inte efter sig! Dålig stil det där tycker jag... BU på dig, jag såg dig!

Ska wrappa ihop det här inlägget nu och knalla neråt för att åka hem... det har varit en låååång dag i skolan idag. Imorgon väntar ledigheten runt hörnet - tjingeling!

Skoldag idag

var jag nyss hemkommen från skolan då... Jobbigt att gå upp i morse när klockan ringde. Det var ett tag sedan jag gick upp så tidigt, jag har tom blivit berövad min dagliga middags-nap på två timmar... Det kanske inte är så nyttigt men skönt är det iaf. =)

Jag har försökt att ringa en kommunanställd idag, vår kommunsamordnare i skolan som har hand om våra VFU platser (praktik). Jag vill byta klass att vara i... det är lite sent påkommet men jag hoppas på det bästa =) Vecka fem ger vi oss ut igen men jag känner inte för det. Känns ju bra, att jag inte vill ut på VFU, hallå det är ju liksom det jag kommer att göra hela mitt liv sedan när jag är klar som lärare - om den dagen nu någonsin kommer att komma.

Ikväll är det handboll också... både egna lagets träning och matchpå tv... hmm vad ska jag titta på, valet är svårt.................

Bilden: Kristin leker loss med sin fritidsgrupp på workshopen, Anja paparazzia genom fönstret...

Utmanad av Kristin

Då får jag väl ta mig an den här utmaningen då... 

4 av mina favoritprogram på TV
Top Model
Criminal Minds
Project Runway
Hells Kitchen

4 saker jag gjorde igår
Kollade handbolls VM
Käkade rabarberpaj
Somnade på soffan
Lekte med en hamster

4 saker som jag ser fram emot
Att kunna börja träna igen
Resa utomlands till våren
Tjäna egna pengar igen
Sommaren

4 av mina favoritrestauranger
Kvarterskrogen
Thai Palace
Bamboo
Cactuz

4 saker på min önskelista
Wii
Att bli ekonomiskt oberoende
Fortsätta att ha kontakt med mina goa skolkompisar resten av livet =)
Att vi (kropps) hänger kvar i ElitserienPublikfrieri när Sverige spelar handboll

Tack för att det finns något att se fram emot att se på tv - handbolls VM! Sverige har spelat idag igen, denna gången mot Spanien. Det var på pappret en svår nöt att knäcka. Efter ett strålande målvaktsspel (Sjöstrand) verkligen strålande och en bra inställning av utespelarna (främst Doder) så vann vi igen!

Älska handboll!

Blä

Sammanfattning av dagen - BLÄ.

Vaknade imorse av att det stasade som fan i foten. Jag hade kvällen innan tagit av gipset och ersatt med bandage. Tror att jag hade snörat åt för hårt för svullnaden hade liksom flyttat sig från ankeln ner till tårna. Haha, dom såg ut som små prinskorvar, blå prinskorvar. Bra är ju att tack vare detta (tror jag) så har svullnaden minskat ganska mycket. Det är bra att svullnaden går ner snabbt för då kan jag få operationstid fortare. 

Sveriges handbollsherrar har spelat match idag. De vann till slut mot Sydkorea efter många utvisningar oh konstiga domslut. Knasigaste matchen på länge...

Imorgon ska jag till NÄL för att kolla in foten. Jag ska få veta vad som kommer att hända härnäst.. Hoppas på goda nyheter...


Varnar för låg (men hur kul som helst) humor - KLICKA HÄR 

                         


Jag ser ljuset

Idag har varit en vanlig dag för en vanligt skadad handbollsspelare... Urtrist med andra ord. En ljusglimt, eller två menar jag, har varit att Handbolls-VM dragit igång! Jag var hemma hos mamma och kollade matchen där Sverige vann överlägset över ett hejdundrande dåligt Kuba... Spännande - inte, men roligt att se alla snygga mål som det bjöds på. Detta målet nedan (youtube-klippet) är dock inte från idag men det är sååå värt att kolla på ändå!

Andra ljusglimten var att svullnaden verkar ha gått ner litegrann på foten, så idag lättade vi på gipset... Hoppas hoppas hoppas...

Jag har faktiskt en ljusglimt till och det var hemmabakt rabarberpaj med vaniljsås... Mmmm gott!


Florian Kehrmann

Lira gura när inget annat går


Idag har jag haft en bra dag.. Det var ett tag sedan sist. Allt tack vare mina goa skolkompisar Tessan och Kristin. 

Jag var eld och lågor i morse ska ni veta, bestämde mig tom för att försöka duscha... Åh det är fan värt en bragdmedalj enligt mig. Först på med en massa plastpåsar runt gipset så att det inte skulle bli blött. Benet fick ändå inte följa med in i duschen (badkaret) utan det fick hänga utanför så ott det gick tills jag fick kramp i det andra... Skrubba och tvätta = att spruta ner hela badrummet... Efter många om och men skulle man ju ta sig ur... Jag slingrade mig som en orm tyckte jag men i själva verket såg det väl ut som en elefant på skridskor.. =) Tur att man inte är med i Big Brother, så hela Sverige får se vad man håller på med.

Hemma hos Kristin käkade vi gott och spelade Wii hela dagen, hur gott som helst. Avlappnat och alldeles, alldeles underbart (tjuren ferdinand). Dagens sötaste var helt klart Mario Party 8 och dagens längsta... Guitar Hero 3... Jävla hjärngympa det där men fan så roligt!
Laget har spelat idag också... tyvärr så blev det en dunder och brakförlust mot Önnered med 27-19. Referat kan ni läsa i Bohusläningen imorgon eller HÄR.

Ett annorlunda perspektiv

Nu när jag har varit hemma så pass mycket som jag faktiskt har varit sen i måndags så har jag haft mycket tid att tänka på saker och ting. Inte bara på skadan nu alltså utan på allt möjligt. Då kan jag inte undkomma att tänka på vad jag egentligen gör med mitt liv... Vafan, jag är inte alls 100% nöjd med vad jag håller på med.

Handbollen, visst är det roligt och det har sina stunder. Jag tror ibland att jag fortsätter år efter år på grund av säkerheten som det ger. Majoriteten av mina vänner spelar och det ger en viss trygghet att vara delaktig i ett lag. Det har även sina nackdelar. Jag har tvingats att välja bort många aktiviteter som har krockat med träningar och matcher - handbollen framför allt ,har det i stort sett varit. För att inte tala om jobb. Det har tom gått så långt att jag har tackat nej till fast anställning bara för att det skulle ha krockat med alla träningarna på kvällen... Ett helt halvår var jag i stort sett arbetslös... Vad har man inte offrat för att få spela handboll?? Som tur var så hade jag en sambo som var förstående... <3

Skolan har jag skjutit upp ett par år därför att jag trodde att jag aldrig skulle orka med att ha högskolestudier ovanpå handbollen. Nu har jag gått en termin på lärarprogrammet och det känns bra att jag äntligen har tagit det klivet. Däremot funderar jag mycket på om jag har valt rätt, är läraryrket verkligen något för mig? Hade jag fortfarande bott hemma och inte hade varit tvungen att ta fullt studielån så hade jag förmodligen inte ägnat dessa tankar så mycket tid, men lånet pressar. Mycket. Allt ska ju betalas tillbaka en vacker dag och då hade det varit skönt att känna att det varit värt det...

Det är dags att ändra på saker och ting. Kanske inte så drastiskt till en början men vem vet.


Love is all around me...

it´s everywhere I hoppar with my kryckor... =) Visst, det är totalt kaos för mig just nu att ha skadat mig men jag har fått så mycket goa samtal, sms och kommentarer att det värmer ända in i benmärgen (eller kan det vara tabletterna...). Tack till alla som har varit så goa! (spec. Lina för kladdkakan...mmm)

Jag har så otroligt tråkigt just nu men skönt på samma gång. Inget dåligt samvete, INGET för att jag sover bort hela dagen. =)

Stackars mig men jag är relativt glad ändå!


 


Jag är olyckan, ole dolyckan

Då har det hänt igen...Jag e tillfälligt invalid. Det är det som är baksidan med handboll, att man kan skada sig.

För cirkus tre år sen så bröt jag min vänsterfot. Det blev inopererat en massa grejer i foten för att det skulle fungera. Nu på träningen i mändags fick dig den foten sig ytterligare en körare. Jag blev hämtad med ambulans och grejer, ja en förstagång för allt eller hur =)

Det blev sedan en sjujävla väntetid på akuten, vad sägs om att vänta i korridoren i åtta timmar... Åtta jävla lååånga timmar. Passade på att modella lite där medan vi väntade.

           

Fotsingen till vänster med en härlig bula och vägen till ett trevligare liv till höger "the channel" =)

Det hela slutade runt 05.00 med en gipsskena, tablettrecept och sängliggande instruktioner... Och ett löfte om operation för att ta bort de trasiga delarna (om och när svullnaden har lagt sig...)

Nä nu blir det dags för en liten tripp till John Blund igen. Pöss

Studentlitteratur och CSN hänger INTE ihop!

Jag förstår inte hur DOM tänker. Alltså hur i helv**e ska man få de futtiga pengarna man får ifrån CSN att gå ihop med vardagen, om man samtidigt har en massa studentlitteratur som ska köpas för fantasibelopp???? Det är redan dyrt som det är att studera, varför straffa oss som vill mer ytterligare? Jag är så fu**ing jävla trött på det här.

Skaffa ett jobb då säger du. Jo men visst som om jag inte redan har ett begränsat privatliv... Inte nog med det så får man ju inte tjäna hur mycket man vill heller, stenkoll ska dom ha de där bakom skrivbordenDen jävla handbollen tar ju all övrig tid, ibland undrar man om det är värt det...

Hm det blev inte så värst vidare muntert det här inlägget men vafan jag står upp för alla er fattiga, deprimerade studenter där ute.


Stekos upp över öronen

Då var jag nyligen hemkommen från jouren i Agnebergshallen... Där var det folk vill jag lova. Det spelas Ernst Fisk Cup där. Jag vet, namnet stinker =) Jag menar vad e det för ett namn på en cup? Det heter den iaf.

Det var säkert en massa fräshingar där, men vad vet jag... Jag stod ju med ryggen åt allt och alla som kom och skulle handla av oss där i kiosken. Jag var självutnämnd "stekmästare" =) =) =) Jag hade faktiskt kul där mitt upp i oset, tro det eller ej.

Nu ska jag bara få i mig lite käk sedan så ska jag och morsan dra en sväng till IKEA Bäckebol och kika runt lite där. Ja, kika blir det för min del eftersom jag har haft svårt att planera min ekonomi nu ett tag... Jul och nyår säger jag bara...

Tjo Fling!

Jag har vänt på dygnet...

...och det har jag gjort ordentligt! Jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig just nu, men jag sover såå mycket men är fortfarande trött. Så nu sitter jag här då, klockan är just nu i skrivande stund 01.21... Hallå eller??? Hur ska jag lyckas att vända det här rätt då?

Var iof ute igår så det kan jag använda till mitt försvar till varför jag tog en "power-nap"två timmar förut... Fast en liten miss att ta den så sent som jag gjorde kanske... För att bli iaf liiite trött så har jag grejat med utseendet på bloggen, det är jävligt roligt när man väl kommer igång och fattar alla desa html-koder hit och dit =)

Kollar på MTV samtidigt och just nu visar dom "Fantastic Music Videos" ganska bra faktiskt, men jag saknar denna... Fan så bra video!

OK Go - Here it goes again


Kom precis på att jag ska upp tidigt imorgon för jour i Agnebergscafeét, nu får jag ta tag i det här så att det inte blir ännu värre. Jag kan ju snart diagnostisera mig som att jag lider av insomnia... Tror det heter så... Hmm för trött för att få något vettigt skrivet just nu.


Partaj och galaj

 
 
Åh vi hade en sån jäkla go tentafest igår.  Ja det var ju saom sagt igår, därför kommer inlägget lite sent men det förstås väl av de flesta.. ?? =)
Tack tjejer för en underbar kväll!

  

Avklarad tenta!

Yes, då var det klart. Gud vet hur det har gått men flumma ut har gått hem förut... =)

Woho, nu väntar tentafest ikväll!!!!

Hållt stenhårt i kragen idag

Det är precis vad jag har gjort idag, rikitgt ordentligt tagit mig i kragen. Jag hade ställt klockan imorse för att gå upp när Adnan åker till jobbet. Tänkte att jag skulle få en tidig start så att jag inte skulle sitta heeela dagen med att plugga... Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Jag blev tom grinig på Adi för att han sprang runt och lät så jävla mycket, det va dusch, te, hämta kläder... Okej jag vet att jag tog ut min dåliga planering på honom... Får gottgöra det när han kommer hem sedan.

Hur som haver så kom jag iaf upp till slut efter många om och men. Blev frukost och lite allmänt omkringspring i lägenheten innan jag kom igång på allvar. Jag kände mig sååå duktig när det var dags för lunch - blev härligt underbara lättlagade fiskpinnar med hemmagjort potatismos och lingon. En av mina favoriträtter faktiskt =)

Tog lite "ledigt" framför datorn och tvn ungefär två timmar efter maten... måste smälta maten långsamt...

Pluggandet tog längre tid än vad jag hade väntat mig så jag var tvungen att hoppa över träningen ikväll, det var typ ljusår sedan som jag behövde avstå träningen pga skolan... Åren går för jäkla fort. Tog sedan en välförtjänt promenix ner till mamma för att skriva ut mina pluggpapper. Passade även på att "shoppa" lite mat i mamsens kylskåp.. billigt det där =)

Väl hemma sedan så lagade jag käk till skolan imorgon - stekt lax med kokt potatis. Hoppas att det blir bra när jag ska värma det i micron imorgon...

Nä nu måste jag läsa igenom all text en gång till innan jag somnar - Mikaela Express 2000 avgår 07.30 från Kampenhof imorgon bitti... Snark.. eller jag menar natti natti

Speldag Wii

Pluggdag my ass...

Idag skulle vi träffas i studiegruppen hemma hos Kristin för att göra klart textanalysen och gå igenom lite av salstentan som vi ska ha på fredag (ja vet att jag tjatar om den). Vi träffades vid halv ett ett.. jag kom sist som vanligt men thats me! =) Vi gjorde färdigt analysen ganska snabbt och vi pratade väl inte så där värst mycket om tentan direkt... Anja hade en bättre ide:

-Vi dansar på dansmattan istället!

(Kristin har fått en dansmatta till sitt Wii i julklapp eller nåt, vi var ju bara tvungna att testa)

                                     

Det var hur kul som helst. Roligast var att se Anja rocka loss där till svåraste låten typ andra gången som hon gör detta i hela sitt liv och när Kristin rockade rockring i luften - fy fan vad det gick! 

Blev som sagt inget plugg för vi var inte klara med "pluggdagen"förrän vid fem och då var det bara raka vägen till träningen. Efter den blev det inte heller så mycket gjort... Kollade Top Model hemma hos mamma. Nu sitter jag hemma och gör fortfarande inget vettigt men som jag skrev ovan - THATS ME!
 

Dille på framtiden???

Det var ett premiäravsnitt som hette duga... De hade ett knasigt framtidstema som de körde stenhårt på (jag snackar om Top model 11). Jag älskar normalt detta program men vafan vad töntigt... Lite väl mycket för min smak.

Tjejerna som valdes ut verkade först inte vara, hm hur ska jag säga detta... modelliga... Ah sen ska vi inte ens prata om "tjejerna"... alla var ju inte det. Isis eller vad "hon" hette var ju född man. Lite coolt samtidigt men jag tror inte att det håller hela vägen. Hooked på modellerna på trean är jag iaf. Ska följa det slaviskt iaf oavsett det nördiga spacetemat...

Idag har jag annars ägnat mig åt att undvika att plugga. Ja, jag vet att jag tjatar om detta plugg men det är som en snigel på mitt öga... som en igel som bosatt sig på ett underligt ställe innanför bikinin.. hm där gick jag lite väl över styr menni förstår vad jag menar. Kanske. Det är jävligt överhängande iaf.

Jag hade dessutom satt upp en tvättid idag från sju till halv två, jävla tid. Inte går då jag upp klockan sju bara för att tvätta och sedan sitta rakt upp och ner i soffan och vänta på att tvätten ska bli klar. Nä, det gör jag inte, så det så. Började inte tvätta förrän vid tio efter att jag hade knallat bort till Spara för att införskaffa sköljmedel. Istället för att göra "soffarutinen" så passade jag på att cleana till hemmet lite. Drog fram dammsugaren och stereon på högst volym och dansade runt en stund.

Har även hunnit med att spela match idag också.. helt otroligt lång dag det här. Vi vann över Skånela! Referatet kan ni läsa HÄR eller i Bohusläningen imorgon =)

Just nu har jag bäddat ner mig i soffan med en påse popcorn... Jag har sån jävla huvudvärk, ska svälja lite alvedon och sen bege mig till sovrummet. Jag kanske håller på att bli sjuk!!!! Neeeeeeeeeej.......

Top Model!

Ja, äntligen börjar det!
Det är såå himla roligt att kolla på. Iof så har jag fått många favoriter det senaste. Top model, Hells Kitchen, Criminal Minds, CSI ja listan kan göras lång. Får skynda på med detta inlägget så jag hinner med premiäravsnittets alla dyrbara första sekunder... =)
Fikadag

Idag har det varit en enda stor fika hela dagen...
Började på Espresso House nere i stan med Kristin och Therese. Jag beställde en stor varm choklad med grädde ich marshmallows... gott =) Efter att ha suttit och inte gjort någonting i ca två timmar tog vi en sväng på vero moda där Kristin reafyndade en snygg skjortklänning.

Vi tog en sväng ut till Torp efter det för att "fönstershoppa" lite.. våra tunna studentplånböcker tillåter inte särskilt mycket nu efter jul... kanske en och annan fika men det e det! Haha...

Vi träffade på Lisa ute på Coop där hon stod så sockersöt så i sin vita keps och förkläde och sålde semlor... Hon smugglade över en påse till oss... Blev en härlig syn för alla som handlade på Coop när jag och Tessan skulle försöka få i oss dessa på ett "bra" sätt... Det slutade med att vi fick besöka toan för att hm... fixa till lite grejer efteråt =) Florsocker hamnar överallt!

                                                  


Efter Torp åkt vi in till stan igen för en lunch på Cactuz. Satt där en bra stund också innan vi bestämde oss för att dra oss hemåt. Inget plugg idag än en gång... men fikan den gick inte av för hackor,

Dagens bästa: Semlor & Fika
Dagens sämsta: Dessa jävla minusgrader


Måndagsbarn

"Det är måndag snart, men jag lever för ikväll" - Veronica Maggio

Stämmer så bra in på mig. Jag skjuter verkligen upp allt som går... även de saker som inte går =( den här tentan gör livet jävligt surt för mig, jag fattar liksom inte riktigt vad jag ska plugga på. Kankse ska börja med att läsa alla de 140 böckerna först... ?? F*ck...

Imorgon skulle vara en bra start, jag har verkligen inget måste imorgon förutom träningen på kvällen vid sex först.. Innan dess skulle jag ju kunna hinna mycket. Men det e så sjukt tråkigt att bara sitta där och läsa sida efter sida... Jag dör.

Jag vill bara vara så där härligt bortskämd och helt utan ansvar... livet verkar så mycket lättare då.
Här är lite härliga vinterbilder som jag tog utmed strandpromenaden igår.Nattnyheter...

Läste på Internet nyss om sk "bankplundrare" straffet för att plundra någons konto - låga dagsböter... Grattis Sverige, vi lyckas verkligen avskräcka brott. Någon hade plundrat ett Nordeakonto på 195.000, straffet som sagt dagsböter och skadestånd till banken. Hmm, kanske sluta plugga och ägna sig åt andra grejer..?? 

Matpriserna ska sjunka också... ost, kött och bröd har jag för mig att det va. En present till oss studenter... Ett JÄTTEminus dock är att räntan på studielånen höjs,,, Ja, det va den presenten det... Att man ska straffas för att man vill utbilda sig, alla kanske inte vill jobba inom hemtjänsten eller cykla ut post i alla väder... Då får man betala för sig anser CSN och Sverige...  

Har precis upptäckt Petters "nya" låt. Grym!
Killar som är förkylda är en sort för sig...

Är hemma idag liksom igår... Adi har ju gått och blivit sjuk. Han kom hem tidigare än han brukar häromdagen slängde sig i soffan direkt och klagade på huvudvärk... Nästa dag hade det så fint blommat ut till en förkylning en rejäl sådan. Men herregud så sjuk kan blev då...

- Ring vårdcentralen bejbi...
- Vänta en dag och se först...
- Nej Mikaela jag känner på mig att det är något.
- Du har bara en vanlig förskylning, det blir pinsamt att gå dit.
- Hmpfh...

Vi åkte dit såklart, jag upp i ottan för att beställa en tid. Vi kom dit och betalade för oss... väl inne hos doktorn konstaterades det genom uteslutningsmetoden att det var just - en förkylning - tada, surprise!

Nu har han haft det huuur bra som helst här hemma. Jag springer runt som nån jäkla hemmafru och hämtar det och hämtar det, lagar mat, hyr film osv. Nu får det fan vara nog, han börjar redan känna sig bättre efter en dag och jag sämre.. Nä så illa är det inte, var bara tvungen att avreagera mig.. Älskar dig bejbi! (men håll dig frisk) =)

Nyårsafton 08

Nyårsafton bjöd på många olika goheter ah... se själva.


             
     

"Man tager vad man haver"     Kajsa Varg

Melondrinkar och blåbärsdrinkar =) Mumma

Blev dock lite för när mna kände de mixade grejerna.. va helt enkelt tvungen att sila...

Nyårsafton var en helt okej relaxed tillställning. Vid tolvslaget satt jag lugnt tillbakalutad gott salongsberusad i en fårfåtölj (?) hemma hos Jenny som inte var hemma.. (!) med Anna, Lina och Martin. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig med ändå alldeles perfa!

Kolla in fler "mogna" nyårskort hos Malin.

2008 året som gått

Ja då var 2008 över.
Ett helt okej år om jag får säga det själv..
Har plockat ihop årets tre bästa och här kommer dom:

  1.  Att vi gick upp i elitserien med Kropps!
  2.  Min syrra Emelie <3
  3.  Skolstarten med alla goa kompisarna

Just nu känner jag mig så positiv att det känns trist att lista de tre värsta. Så jag låter helt enkelt bli det... All skit lägger jag här och nu bakom mig. Nu startar vi om helt fresh!

Sånt här med nyårslöften och grejer tycker jag är lite jobbigt... Blir sån jävla press... jag ska iaf lova att försöka ta hand om mig själv bättre det här året. Dra ner på stressen, unna mig saker och lugn-och-ro-dagar eller timmar.. (få se om man hinner :P) Att äta bättre osv. Jag får önska mig lycka till och tacka för det året som varit,

Nu ska 2009 bli ett ännu bättre år!


RSS 2.0