Verkligheten slår hårt

Och det vill inte säga lite det. Jag har inte skrivit här på bloggen på ett tag och det jag skyller på är att verkligheten har kommit ikapp mig. Eller egentligen så det jag menar med verkligheten är väl vuxenlivet. Vuxenlivet med all sk*t det drar med sig, typ som dåliga tider och kontakter med fack, arbetsförmedlingen, antagningen m.m.

Mitt jobb slutade helt enkelt att vara ett jobb för en sisådär en månad sen. Nu har jag blivit uppsagd pga av arbetsbrist... surt kan man säga om det, minst sagt. Man hamnar liksom utanför systemet när något sånt här härligt händer. Jag har valt att stoppa huvudet i sanden den senaste månaden men nu har verkligheten kommit ifatt mig. Imorgon så börjar jag min uppsägningstid, klockan 07.00 på morgonen...

Uddevalla kommun har en policy, nämligen att de som går på uppsägnigstid inte bara ska gå hemma och få lön. Otur för mig, det hade nämligen passat mig alldeles perfekt. Så nu väntar en crap-månad där man kommer att kastas runt som en trasa från vårdtagare till vårdtagare... Sämsta med det hela är att mitt schema kan komma att ändra sig allt eftersom, inte bra med tanke på handbollsträningarna på kvällen. Blir kanske till att jobba istället... Jag får helt enkelt hoppas på att alla håller sig friska och att ingen vill ha semester... BIG chance där att det händer...

Inte nog med det.. Ikväll är det träning igen med laget efter en veckas "egen träning". Alltså nu menar jag inte att träning med laget är dåligt utan det är vad vi ska göra.. Beep-test direkt. "Hej och väkomna tillbaka till träningen tjejer!!!" Hmmm not funny. Det blir iaf handboll efter det så det är alltid något bra mitt i all skiten.

Grattis Kristin!

Äntligen har den lille tittat ut, Kristin och Robins lille son!

Igår mitt i all festyra blev det än roligare när det kom ett efterlängtat mess från Kristin:

"Hej! Idag föddes en liten pojk, 19.50. 4055 kilo vägde han =)"

Kan knappt vänta på att få träffa sötnosen!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


Fest igen!

Blir inte mycket till "vanliga" inlägg i den här bloggen längre. man kan säga att jag lever livet den här veckan utan fasta träningstider... Hur underbart som helst! Just nu är det fest hos Pirate Martin. Gött folk och musik.

Ett hett exempel.ÄLSLA SEST MEG GLAGET! (för att knyta ihop med tidigare inlägg) Haha!

Igenett förssäö

elsat kanske ett nyrtrtt evetetigr ågoskriva n försök att inlägg.vilkjet  Vi har vilket fasll selsat om h hur tolist!  gt som hel
AGET

ÄLSKA SEST MED KLSGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Festinlögg rimmarq på glögg

ä KOnstigt inl baägg barara beroägg kankse, men det kan bara bero på wen sak..... SEST
med laget!!! Huyr rligt och störigt sdom h

Festinlögg

ä KOnstigt inl baägg barara beroägg kankse, men det kan bara bero på wen sak..... SEST

Härligt med vinst!

Gó match i torsdags, vi vann ju! Vi spelade mot Spårvägen från Stockholmstrakten (kul för dom med sen veckomatch..) Been there, done that. Ork att dra eget referat så färdigt finns HÄR.

Något som var minst lika roligt var att jag hade fint besök på läktaren kvällen till ära. Inte bara älsklingen hade pallrat sig ner till hallen, utan även mina favvo-chicks, Tess och Kristin. Tack för en trevlig överraskning! Blev tom så att vi bestämde träff på Espresso House idag för lite mer ingående snack och självklart, fika.

Imorgon blir det morgonträning i Älvhögsborg i Trollhättan, omväxling förnöjer.

Åh!Fick nyligen ett mejl från Antagningen på studera.nu.

Gick krampaktigt in på hemsidan och loggade in mig.

Tryckte på anmälan, sedan på följ anmälan...

...Behandling pågår...Seriöst alltså. Varför skicka ett mejl där man uppmanas att gå in och kolla det preliminära beskedet om det inte existerar något??! Tortyr är vad det är.. Just nu hänger mitt liv på det.. Suck, bara till att vänta lite till.

Kan inte sluta sjunga på...Helt omöjligt att inte få på hjärnan!
Nyss hemkommen från Västerås

Btw, katastrofdag skall tilläggas. Vi åkte hem med en svidande förlust. Inget skönspel direkt, eller spel överhuvudtaget. Synd att vi inte plockar fram vårt "riktiga" handbollskunnande. Förlusten var helt onödig egentligen, tycker jag.

NU till något helt annat. Jag behöver nog inte skriva mer än ordet, mobiltelefon. Lägg till ordet kass på det så har du mitt problem. Aldrig mera Sony/Ericsson! Fick tillbaka den i fredags, trodde för andra gången att allt var frid och fröjd, men ack så fel jag hade (som vanligt). Det blir till att skicka tillbaka den för en tredje gång, hoppas jag på för mycket om jag tror att jag får tillbaka en helt ny telefon???

Vart tog den vägen???Jag var på IKEA i Göteborg med mamma för inte så längesedan. Uppe vid restaurangen hade dom en jättestor låda proppfylld med Ako-kolor till starkt rabbaterat pris, tror typ att dom kostade fem kronor styck. Just då var jag inne i en dra-ner-på-godiset-rejält-period så jag köpte inte mer än en eller två (!) påsar... Det kan jag säga idag att jag ångrar djupt.

Kolorna gav mig som sagt mersmak och en nostalgitripp bakåt i tiden. Nästa gång det var handlingsdags så letade jag såklart efter detta gudagodis, alldeles förgäves! Dom finns inte! Jag har verkligen kollat varenda affär i hela Uddevalla. Ingen har dom, jag tror jag blir galen...

NU har jag blivit besatt av detta problem så jag har googlat det hela.. Det finns fler än jag som saknar dom tydligen. Några före mig har bloggat om det och kallar det "Godiset som försvann", varför undrar jag när Malaco skriver på sin hemsida om denna "riktiga klassiker". Antingen har det gått i graven eller så har mataffärerna i Uddevalla valt att utesluta det från sitt sortiment, till min stora besvikelse...

Men jag ger inte upp, i värsta fall blir det beställning direkt till högkvarteret från mig... om det går..

 


Svininfluensa?

Då var man framme vid valet då... Ska jag eller ska jag inte? Ta vaccinet alltså.. Jag har blivit erbjuden att ta det imorgon om jag vill via jobbet. Velig. Mycket velig. Man hör så mycket om vad som är bra och det rätta och tvårt om. Jag är ju ingen riskgrupp direkt.. Inte heller är jag gravid... Hmm frågan är alltså: 

Ska jag eller ska jag inte? 

Vad ska du göra?
  


This is it

Har varit och kollat MJ-rullen This is it på bio med A. Roligt att se en dokumentär på bio. En bra dessutom. Är bara lite gnällig om att det var för lite "vid sidan om". Annars var den bra såklart. Hela filmen handlade egentligen om rep inför konserterna i London, så man fick det man var lovad, varken mer eller mindre. En sak är säker, det var jävligt mäktigt med MJ´s låtar i en biosalong!Matchen igår kanske ska ha en rad. Vi förlorade. Japp, den bistra sanningen. Grejen är att vi kollapsade, totalt, efter en sjukt bra inledning av matchen. Inget att göra åt nu i efterhand bara att ge oss fan på att ta dom nästa gång vi möts...

RSS 2.0