Fika med favoriterna!

Mycket har hänt och lite har skrivits (som vanligt...)

Vi kan börja med att säga att träningsvärken efter löppasset i tisdags var ett faktum, ett brutalt sådant. Än idag känns det, än idag... Det går inte riktigt ihop med att vara personlig assistent när man själv ser ut att behöva en.. Nåväl, det verkar inte se ut som om jag kommer att vara det länge till ändå så. Life´s a b*tch. Hoppas en del på att komma in på skolan nu... Håller tummarna stenhårt.

Idag fick jag iaf något trevligt att tänka på. Date med mina goingar på favvostället, Espresso House. Bästa timmarna denna veckan, utan tvekan. Tack!

Imorgon väntar astöntiga-härmar-helgen-Halloween... Kom igen Sverige, behövs verkligen den "traditionen"? Inte nog med att det är Halloween, det är även hemmamatch för oss imorrn klockan 16.00 i Agnebergshallen mot Heid. Kom och se vettja och lämna pumpadoften hemma...


Pust, stön och stånk

Gårdagen var minst sagt både jobbig och knäpp.

Jag fick tillbaka min mobil från "akuten". Den sk lagningen höll i ca... 1 timme innan den var tillbaka i gamla banor. Eller ah gamla banor va väl att ta i. Den har inte varit i min ägo särskilt länge än. Så idag har jag gjort en ny serviceorder, suck.

Träningen igår var inte heller som jag är van vid. Vi började med styrketräning, än så länge allt som vanligt men det kom sen... löpningen med Malin. Måste tilläggas att hon springer marathon, Göteborgsvarvet och annat "smått och gott"... Jag har seriöst aldrig varit så nedbruten i min kropp någonsin efter ett löppass... därav inget blogginlägg igår. Jag däckade i sängen 21.10.. behövs egentligen inte förklaras hur jobbigt det var då va?

Ikväll är det vanlig handbollsträning, hoppas inte träningsvärken gör sig alltför mycket påmind.

Vinst?

Ni vet priset jag skulle få ifrån Sveriges Radio... Det kom fram! Bra jobbat den som nu listade ut var jag bodde.
Nu hoppas jag på vinst..


Update: Ingen vinst... Surprise, sursprise...

Mobilakuten

Jag köpte, för inte så längesedan, en alldeles ny fin mobil. Inte så länge man fick vara glad för den lilla teknikprylen inte. Just nu i skrivande stund befinner den sig på Mobilakuten för en seriös genomgång.

Problemet är det att den bara stängde av sig hipp som happ. Sedan en vacker dag dog den på obestämd tid. Då var det liksom dags för ett besök till teknikdoktorn. Jag saknar den...

Hur klarar jag mig nu undrar du (eller inte). Mja, min gamla mobil fick liksom en gratis flygtur vid en illa vald humörsvängning, så den är i mobilhimlen. Så jag har ingen gammal mobil att ha som back-up men... jag har mammas... Tack snälla du för att jag får låna den!

Jag undrar hur man klarade sig förr utan mobiler alltså? Det var då inga problem att få tag på folk, eller? Man behövde liksom inte veta vad alla gjorde hela tiden, när de skulle komma hem, om de kunde köpa med sig choklad från affären osv. Allt sånt hade man gjort klart med från början. Hur som helst så är det numera lika vanligt att ha en mobiltelefon som att ha tv eller toalett hemma. Lite snedvridet kan jag tycka men ändå en jävligt bekväm och nödvändig pryl. Tänk om man går vilse liksom eller missar sista bussen??!!

Ja, vad jag vill ha sagt med allt det här blabbet är att jag saknar min walkman mobil med alla söta kort och grymma ringsignaler, jag saknar min vän helt enkelt =)


Slutet på månaden

Måndag idag igen, känns som om den dagen kommer oftare än alla andra... Undrar hur det kan komma sig? =) Inte nog med att det är måndag som sagt så är det dags att betala räkningarna nu igen. Suck. Fast jag får nog säga att jag inte känner mig rånad den här gången, fast då har jag inte kollat telefonräkningen än.. Och den har jag all anledning att frukta eftersom min telefon fått agera länk mellan A. och hans hemland i helgen då hans "lagt av". Tur är väl ändå att vi delar alla räkningar - ALLA räkningarna, hihi.Btw - jag köpte boken igår... åkte ut till Torp bara för den...

Abstinens

Jag läste ut den tredje Twilightboken i fredags och jag har inte fortsättningen.. Illa, jag börjar redan få abstinens. Måste bara inte läsa ut den nya för snabbt bara för det är sista delen... Funderar allvarligt på att dra ut till Coop och införskaffa mig "drogen".
Sova?

Sova är inte att tänka på?

Har fastnat rejält med Spotify.. Mycket att lyssna på om man säger så. "Återhittat" några goingar. Här är en.

Mycket har hänt, lite har skrivits

Som absoluta number one måste jag ranka vår seger över LUGI med 36-30! En helt underbar seger i fredags, ett lagsamarbete! Recension av matchen finns att läsa på damhandboll.nu. Det var inte alls hemskt att åka hem efter den matchen, inte allt. Die hard Elitserien! Det kändes även bra för egen del. Det behövde jag efter att ha fått stå över matchen innan denna. Handboll är en rolig sport där verkligen allt kan hända!

Det har inte bara varit handboll det senaste... nä. Även på jobbet har det hänt en hel del. Ser tyvärr ut som om jag kommer att bli "övertalig" inom en snar framtid om försäkringskassan får som den vill. Inte så kul där inte. Mitt i all uppståndelse paniksökte jag även in till högskolan igen... Kan vara skönt att ha lite alternativ det närmaste. Besked om jobbet kommer väl inom en månad och intagnigsbeskeden kommer i början på december... Det blir mycket väntans tider framöver.

Men jag är en kämpe. Jag faller varken lätt eller hårt men om det händer reser jag mig med full kraft igen, starkare, större och bättre!

Come on future, bring it on!


Tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna!

Har inte skrivit något här nu på bloggen på ett tag men idag smäller det!

Det hände en rolig grej på jobbet idag. Vi lyssnar alltid på Sveriges Radio Väst på förmiddagarna och ibland har dom tävlingar för lyssnarna, likaså idag... Jag var i full färd med att städa och grejer när min brukare får den briljanta iden att jag ska ringa in och vara med på tävlingen. Utan att tänka så värst på vad det var jag gjorde så slog jag numret. Framme. Jag var en av de tävlande. Suck, ingen återvändo. Game face on!

Hör spektaklet här!
Scrolla ner och klicka på 10.30 - 11.00 Torsdag 22 november 2009 och spola 8.20, där har ni mig!

Det gick ändå bra kan jag säga, stackars Mats som jag tävlade mot hade "ljudproblem" yeah right... Jag ÄGDE dig, haha! =)

Som jag redan avslöjat så vann jag... efteråt skulle jag lämna adress dit de skulle skicka en liten vinst. Men man kan ju inte vara bäst på allt så jag glömde såklart att nämna mitt efternamn... Det va den vinsten det! Hahaha! Jag får nöja mig med äran helt enkelt!

På banan igen!

Då var man tillbaka på banan igen. Kändes kul men samtidigt väldigt jobbigt... Det var nog ingen mer än jag som hade skyhög puls på uppvärmingen(!) Sedan plussades pulsen på med kokheta ådror och kinder, kändes fan som om jag brann där ett tag... Men gött var det, att springa efter boll igen. Mer sånt. Imorgon nästa pass!

Fått fixat mitt avlopp idag förresten. Uddevallahem är guld värda alltså. Jag anmälde mitt stopp i går klockan 20.00 och idag när jag kom hem från jobbet låg det en liten liten lapp: "Jag har fixat ditt avlopp i badrummet". Värt! Ångrar bara att jag inte tog med stoppet ute i sinken också... hehe. Får vänta någon vecka eller så så inte vaktis tror att jag är helt bakom flötet...

Händelserik dag det här btw. Idag gick jag en halvtimme tidigare från jobbet för att jag hade en tid på Sportskadekliniken i Vänersborg, en mycket efterlängtad tid dessutom. Det är väldigt svårt att få tid... Jag hade printat ut en vägbeskrivning imorse så att jag skulle hitta. Ja, jag är GPS-virgin. Tror f*n det att jag trots vägbeskrivning inte hittade det omöjliga stället. Jag gjorde det enda rätta - jag gav upp! Är helt förvånad egentligen över mitt beslut men det hade varit en lååång dag. Halvvägs på väg hem ringde dom... Jag fick "böta" för uteblivet besök, men jag fick en ny tid... 25 november. Som sagt, lite svårt att få tid..


Totalstopp!

Fortfarande hemma och typ avskild från resten av omvärlden. Med andra ord så var det ingen träning för mig idag heller. Börjar smått misstänka att jag har dratts med Svininfluensa Delux eller light, vad som låter bäst i mun liksom. Jävligt jobbigt har/är det varit. Imorgon ska jag nog våga mig på att försöka röra på mig lite.. Få se hur det ska gå!?

Bara för att jag nu inte tränar på kvällarna så har jag likt förbannat fullt upp. Det som varit mest uppseendeväckande för den här tisdagen är helt klart vårt badrum. Eller rättare sagt, avloppet i vårt badrum... Suck. Världens totalstopp! Det rinner ner 1mm på en kvart typ. Okej om man hade upptäckt det i tid och inte när vattnet fortsatt ut i hallen!!! Jag är tafatt. Jag är orkeslös. Jag är INGEN rörmokare! Satan. Jag har iaf orkat höra av mig om eländet så hoppas stenhårt på att någon dyker upp (hehe Madde-skämt) imorrn annars vetefan vad jag ska avreagera mig på.

Ingen bild på snusket, jag vill väl inte skrämma bort de stackars få läsare som kikar in här med jämna mellanrum
?! Förståeligt? Japp!

Btw, jag är krönikör för träningsdagboken den här veckan (haha, vaddå opassligt..?!) på kroppsdam.se, KOLLA IN!

Sociala kontakter igen

Igår var första dagen som jag överhuvudtaget tog tag i mig själv och gick ut för att träffa lite folk. Blir gott ensamt att bara ligga på soffan och snora, lika bra att bege sig ut och göra det bland folk också =)

Jag var och kollade på när Kropps Herr tog sin första seger i Allsvenskan. Det var en bra match att se, bra anledning att gå ut liksom.

Träffade på DanmarksCarrö på matchen som var hemma på besök. Blev att jag, Carro och Martin med vänner knallade ner till Butlers för att käka och kolla Sverige-Danmark. Riktigt mysigt och ett bra inititiv Martin! Pirate-plus! =)

Skönt att få vara social igen för en kväll.


Doping?

Blaj är vad det är! Jag har blivit förkyld. Den kom smygandes den jäkeln. Det började med att jag hade lite ont i halsen i början på helgen, men som sedan mirakulöst gick över på måndag. Japp och då vet vi ju alla vad som väntar - snuvan... Men det kom aldrig någon, förrän nyligen, typ i går... Helt bomtätt! Inte minsta lilla lust går varken in eller ut igenom väggen av snor... Inte så härligt att se framför sig, så förlåt.. Men så e det.

Inte nog med att man ska behöva stå ut med att vara sjuk, nädå, då måste man tänka på vad det är för jäkla nässpray som man tutar i sig. Kan ju faktiskt sluta med ett dopingtest och har man då inte granskat innehållsförteckningen särskilt noga så kan man åka dit.. Sh*t asså. Bummer.

Nu har alla andra i laget löpning och gym medan jag ligger på soffan och kippar efter andan, kul. *ironi* (ifall om någon inte fattade det). Skönt är iaf att det är ett tag till match, så jag ska nog hinna ordna upp det här eländet innan det är dags. 20 oktober smäller det borta mot Skövde!

Kanske ska festa till det med te och honung nu?

Miljökämpe?

Har jag påbörjat en ny livsstil kanske eller är det bara en tillfällighet? Jag kanske rent utav bryr mig! Innerst inne gör jag nog så gott jag kan. Jovisst, ibland slinker det ner en tom toarulle i den röda påsen istället för i källsorteringen men jag försöker göra rätt.

Nu har jag tex insett att åka bil till jobbet är rätt onödigt. Jag behöver inte gå upp så värst mycket tidigare för att komma i tid med bussen istället för att komma fem minuter försent med bilen. Plus på det är att det dessutom blir billigare för mig i längden om jag köper månadskort att använda i Uddevalla kommuns kollektivtrafik.

Smart - klimatsmart!

Ibland blir bara allt så bra =)
Här är bilder från min klimatsmarta morgon!

 

Träning snart, måste dra!

Som Terminator ungefär...

I´ll be back...

Jag gör ett försök igen nu då. Med bloggandet vill säga. Det är ju egentligen en rolig grej men det är tidskrävande och ger även till viss del en gnutta prestationsnoja. Jag menar det finns såå många bra bloggar med intressanta inlägg om både det ena och det andra. Och sen finns det ju en annan kategori.. hmm den kassa på ren svenska. Och där vill man inte ingå liksom.. Men hey, vem tror jag att jag är? Jag har ju för fan i snitt lägre än 50 besökare per dag (och då är jag en aktiv bloggare). Annat är det nu.. =)

NU till något intressant:

Idag spelade vi mot Rimbo, nykomlingar i elitserien. Blev en komfortabel seger för oss med 37-24. Ref finns här! 
Efter matchen följde jag med hem till Hellgren för lite handbollskoll på Alingsås i Champions League. Blev förslust mot Hamburg med tio bollar, 35-25. Jag kollade inte så värst mycket på matchen, kanske berodde på trötthet eller så var det ointressant över lag. Eller så kan det ha varit för att jag satt bredvid Jossan.. Ja, välj själva vilket alternativ som kan ha passat in bäst =)

Imorgon är det söndag, eller i folkmun kallad, ångestdagen. Allt helgaktigt som man inte hunnit med under just helgen skall göras under denna dag plus matlåda. Pust, jobbigt det där. Ska försöka få mamsen att pallra sig hit och hålla ett öga på om mina ej icke än uppsatta hyllor håller måttet med vattenpasset. Ja, man skulle kunna kalla mig nyinflyttad fortfarande (inflyttad mars -09)..

Pöss och good night!

RSS 2.0