Skoltrött

Är ganska så nyss hemkommen från skolan där vi har "lekt" lite skola idag. Min grupp hade undervisning om pausgympa. Gick väl sådär... Vi var inte direkt den mest sampelta gruppen men vi var definitivt inte sämst heller! Vi ska ha ett undervisningstillfälle till nästa vecka då vi ska ha tagit med oss av den kritiken vi fick idag och göra nästa "lektion" bättre. Skitgrej tycker jag, speciellt så kritiken man fick var bara gagg-gagg...

Kvällen som återstår den här onsdagen kommer att spenderas en del framför datorn och böckerna. Önskar att det vore jul NU. Är gott skoltrött. Å klippa mig vill ja också göra nu... Och åka på någon härlig solresa... Och bara gå och lägga mig på soffan och snarka bort en timme eller två... 

En dum jävel har tydligen sagt någon gång: "Vila kan man göra i graven". Den personen måtte ha haft hela-alfabetet-syndromet.


Fredag en tisdag!?

Idag har vi haft en av tre redovisningar i skolan för den här veckan. Idag handlade det om att vi skulle berätta om ett patientfall som vi varit med om på praktiken, vårt blev helt okej men det fanns grupper som var fi faäen så kassa... Har man en tidsgräns på 30 minuter så får man väl ändå respektera det, hör ju liksom till att man kan följa en instruktion eller???!! Katastrof, jag slutade lyssna efter första minuten som dem gick över.. Pust.

Imorgon är det dags för en "undervisning" för klassen. Vi i våran basgrupp ska hålla en undervisning i pausgymnastik, ska nog bli bra =) 

Efter skolan idag blev jag och A hembjudna till mamsens nya lägenhet för lite fredasmys en vanlig, tråkig, iskall tisdag. Det bjöds på färska räkor med vitlöksbröd men tigeraioli och majonäs =) SUPERMUMMA-GOTT! Dessutom avnjöts denna festmåltid framför EM-matchen mellan Sverige och Frankrike, tyvärr blev det förlust för Sverige med endast ett ynka mål. Fattar inte varför Torstensson skulle envisas med att göra ett dåligt inspel i sista sekund istället för att bara bomba på... FUCK.

Nu blir det snart duschen (om jag orkar) och sedan direkt sängen... Skönt!


Egna studier...

Idag har jag egna studier på schemat men det är inte riktigt det som försigår här hemma.. Jag har lite annat för mig i "pluggpauserna" =) Jag städar! Och som jag gör det! Var ute häromdagen för att köpa ny dammsugare eftersom att min gamla la av för ett tag sedan.. Tänkte köpa mig en liten snuffs för max 700:-. Lättare sagt än gjort, dammsugare är faen så dyrt! Fanns ju inga bra enligt försäljaren för det priset som jag ville ge. Helst så ska man numera ha ett hepa-filter... Och om man köper en dammis utan det har man ganska tomt på loftet (typ något sånt) enligt försäljaren. Så det var inte mycket mer att fundera över - slog till på en "billig" 1400:-!!! Herregud... Men jag kan lova att jag fick sug för pengarna iaf =)

När jag ändå införskaffat mig en ny snuffs så var det lika bra att förnya den gamle moppen med hink också... Blev ett nytt sött rött set, tydligen också med lite specialiteter... Who cares egentligen bara det blir rent liksom. Nu är det mycket roligare att städa iaf, så att om den känslan håller i sig så har jag gjort årets kap!


Fejeri & fejera

Har varit GALET mycket nu det senaste... Bortförklaring säger du, och jag håller med! Men det har varit mycket faktiskt. Det har varit mycket i skolan som det har fejats med samtidigt som jag har hjälp till med mamsens flytt... Skolan är jobbig utan att man måste använda ALL sin övriga lediga tid till att packa ner prylar, slänga prylar, packa upp prylar, möblera om, flytta, rotera allt m.m. Pust..

Nu idag är det måndag och det mesta är gjort med flytten men den är ändå inte riktigt klar... Men som tur är så ligger resterande "flytt-fejeri" på is så länge... Måste hinna ikapp och förbi med skolan nu.. Har en hemtenta som behöver kompletteras och skickas in idag senast.. Hoppas det blir bra! Vill bara ha jul nu så jag kan koppla av lite åtminstone.
Bild från vintriga Uddevalla


Bästaste maträtten!

dsc00337 (MMS)

Bästaste maträtten!


Antar att det är fler än vi som läser om g...

dsc00336 (MMS)

Antar att det är fler än vi som läser om genusrespektiv...


RSS 2.0