Kör en liten paus

Jag tar en liten paus härifrån tillsvidare. Varken ork eller motivation har funnits på ett tag.. Dessutom så är det lika bra att vänta på att livet skall börja så jag har något att blogga om... Just nu består det bara av träning, jobb, mat och sova. Så där intressant..

Ciao

Födelsedag!

Idag gick jag över strecket... från 23 till 24!


Workday

Idag har jag jobbat - igen. Skönt att äntligen få tjäna lite cash. Va en lång dag och det här med att stiga upp i ottan flera dagar i rad börjar ta ut sin rätt... Trött. Hoppas på att piggna till här framåt kvällen så att jag även hinner med ett träningspass. För nu e jag fan på G =) För att ladda upp så öppnar jag frysen och plockar fram... Mini Twisters! Wow, hur gott som helst!

Sommar 2010 =


Bild lånad från gb.se


Fullt hus igen då!

Japp, alla invånare på plats igen! Det firar vi med en välkommen-hem-fest! Två rejäla portioner lasagnette, fem minuters tv-tittande och nu... storsnarkar på soffan sedan klockan sju. Jo, jag förstår att det var en jobbig och lång hemresa men jag kände inte riktigt för att slagga med (för en gångs skull) så jag snörade på mig löpardojorna och tog mig en rejäl runda som avslutades med intervaller. Skitnöjd med mig själv alltså!

Bra dag!

Äntligen!

Imorgon kommer A. hem! Vad jag har längtat efter honom! Trots att jag sprängt töntighetsvallen med det här inlägget så gör det inget, för jag är bara såå glad!


Regn, regn, regn

Då finns det inte så värst mycket att hitta på... Inget roligt iaf. Jag hade en ide om att ta tag i lägenheten idag, städning alltså men soffan lockade för mycket. Eller snarare så lockade inte städningen alls. Fy! Jag har verkligen bara slösat bort min dag idag och det känns inte alltför bra med tanke på att "sommaren är kort".

Hittade nåt uppiggande idag på Youtube, eller ah nåt "roligt", bruden är helt hysterisk!
Se och njut (nu när det inte finns någon sol)


Just nu...

... så suger allt. Jag är INTE bättre än. Jag blir rastlös och på dåligt humör... Det var ju nu som jag skulle träna som inihelvete så att jag kunde stoltsera med en utomordentlig försäsong när vi startar upp igen. Bummer... Ska gå och försöka sova bort allt det onda nu.

Nightie... 

Sjuk...

Jag är sjuk... Det var hur längesedan som helst jag var så dålig att det blev sängläge två dagar i rad... Mår inte så pepp just nu kan jag säga. Det har gått bra så länge det har varit mulet och dåligt väder. Men tro fan att det spricker upp! Nu har jag klagat klart, nu blire sängläge igen och jag ska vila upp mig inför jobb imorgon.

Tjoflöjt!

Sunshiny day!

Ledig dag idag började med en sjujävla jobbigt löppass inoomhus på löpband... Inte det bästa för mitt knä direkt men bortsett från det var det en bra träning. Extra plus till mig för att jag bytte ut min sovmorgon för att träna =). Resten av dagen spenderade jag i stort sett på torget med Annie - my homegirl. Supernice.

Imorgon blir nog en lika bra dag - ledigheten håller i sig och blir det fint väder blir det försök till att bättra på brännan med Kristin och Tessan. Sommaren äger!Jobbstart!

Började på sommarjobbet på "riktigt" i tisdags och sedan dess har det rullat på. Jag är störttrött HELA tiden. Det här med nya rutiner och nya uppstigningstider rör verkligen om i min helylle-vardag. Jag har trots det hunnit med däremellan att sola och mysa på Bodele med Kristin och hennes underbare son.

Nu i helgen är det Motocross-VM här i stan och vi har blivit tilldelade pass att jobba för föreningen där. Kruxet då... är att jag har annat jobb samtidigt, pusslande hit och dit tidigare i veckan gjorde mitt späckade schema till fullspäckat. Idag skulle jag ha vart upp direkt efter jobbet men lilla blå bilen satte stopp för det. Totalvägrade rent utav. Det var bara att ringa assistanskåren och sätta sig på trottoaren och vänta... Kul lördag det blev, NOT.

Först nu jag är i hemmets lugna vrå.

Och imorgon kör vi på´t igen - uppstigning 05.20... Gah!


Ang tidigare inlägg
: Operation tvättstuga - live or die.
Fyra ord sammanfattar - konfrontation lika med noll (han hade tagit sitt pick och pack)

RSS 2.0