Operation tvättstugan - live or die

I vårt avlånga, skrangliga hus finns det en tjuv som stjäl tvättider... Inte så där rakt av, nä det här är en smygis. Jag har varit ute för den här jäveln förut.

Ni vet när man kommer ner, har lite halvbråttom för att få på maskinerna i tid så man hinner hänga upp innan träningen börjar osv, och då är tex torkrummet fullt med andras paltor - fortfarande! Men herregud hämta grejerna någon gång då! I vår tvättstuga får man ha det ena torkrummet en timme efter att ens tid gått ut, men herr smygis har i typ två till tre(!) efter, om inte mer...

Jag fick inte plats med mitt som jag ville få torrt så jag fick nog och började plocka ner... inte vika inte, jag slängde ner skiten i en korg och hoppades innerligt att det skulle bli skrynkligt och att fuckern tjuven saknade strykjärn. Efter att jag hållt på ett tag kommer jag till ett intressant plagg... en polisskjorta... oops..

Där har ni det - smygisen i mitt hus tar sig egna friheter. Och nu har det hänt igen! När jag kommer ner till min tid som börjar fyra så är det maskiner på! Går upp i lägenheten smått irreterad för att sedan komma ner 10 min senare... Då hängs det in genomblöta kläder i mitt, MITT torkrum! Gissa vem då!!?? Tha Cop! (såklart)

Fortsättningen på den här historien vågar jag mig inte på att gissa... få se om en halvtimme när mitt ska in i torkrummet... Tror det kan bli en rejäl flipp, jag har en del instängd ilska som vill komma ut...

Fortsättning följer...

Träningsalternativ

Idag var en upp-och-ned dag vad gäller tempo...

Jag var uppe tidigt och vinkade av A. som drar på semester i sitt hemland någon vecka. Eftersom jag inte är van vid att gå upp till klockan så tog jag mig en tupplur på soffan sedan. Tupplur blev till en förlängning av natten - vaknade upp 13.00.. Liiite ont i nacken bara...  

På eftermiddagen där någon gång började tempot skruvas upp en aning. Hade bestämt med Martin att vi skulle ut till Torp innan löp/gymträningen för att hämta ut nya löpardojor.. Kom inte hem med några därför att "det är inte riktigt säsong för det nu..." Det va gott utplockat. Häpp! Passade då på att utnyttja presentkortet lite.. Kom hem med dessa istället!

 

Perfekt alternativ träning nu i sommar! Får dock ta mig några övningsrundor innan det går att göra "riktig" träning av det. Hur som helst så kommer jag ha kul med dom. Men man hoppas ju på att bli så pass skicklig att man kan få lite kondis på köpet =)

Skeppan med tillbehör

Haft en trevlig, typisk, rolig sommardag idag ute på Skeppan. Vi var ett gammal gäng (86-orna) som inte är alltför bortskämda med att träffas ofta så i grupp. Emily, Carro, Maria, Lina och Martin och jag då såklart hade bunkrat upp med engångsgrillar och volleyboll. Blev riktigt trevligt faktiskt =) Härligt väder var det också hela kvällen.

Idag blir det tyvärr inte riktigt samma upplägg. Kvällen blir till att införskaffa nya löpardojor och sedan bege sig på direkten ut och inviga... gemensam löp/gymträning med laget. Men det är inte helt fy skam det heller faktiskt, tro det eller ej =) hahaCarro, Emily & MariaLina, Jag & Martin (pirate)

E6-stråket

Hade en annorlunda söndag igår. En söndag jag lätt skulle kunna göra till tradition, eller ah återkommande är nog ett bättre ord.. Grejen var den att vi cyklade ut till Unda via E6-stråket. Jättefin väg, dvs platt =) Väl där ute passade vi på att sola lite, det var hur underbart som helst. Dock "glömde" jag att ta på solskyddskräm... Jag trodde ju som sagt att jag grundat så fint nu efter Kreta, och här hemma tar ju inte solen lika bra... Okej, jag hade fel där.. Väldigt fel. Jag fick hur som helst världens bonnebränna på ryggen efter brottarlinnet som jag cyklade i fram och tillbaka.. Så nu hoppas jag på fint väder veckan som kommer så jag får bränna jämnt igen, haha.

Bilder från igår.
Midsommarafton 2010

Det blev en ganska enkel och mysig midsommar i år. Var nere en sväng med mamsen på stan och kollade in midsommarfirandet i museiparken. Vi tog cyklarna för första gången för året och cyklade runt. Vi hade packat fikakorg och hade med en filt. Efter en stunds cyklande upptäckte vi att filten fattades från pakethållaren i bak... Trots att vi åkte tillbaka samma väg som vi kommit så fanns den ingenstans... Simpla tjuvar alltså... Tom på midsommar kan inte folk hålla sina fingrar för sig själva... INTE glad midsommar till dig som stal filten!

Men även utan filt så blev det en trevlig dag. Solen tittade fram mestadels av dagen men det blåste ändå en del.. ibland blev det tom riktigt kallt...

Nu är kvällen slut, även boxen (!) så nu är det sovtime för att ladda upp inför imorgon, midsommardagen!

Glad midsommar alla! (utom filt-tjuven)

Tentaresultat!

Jag är fan huuur bra som helst! Var aldrig orolig för resultatet... (haha) Allt mitt hårda slit lönade sig!

Anatomi & Fysiologi = G

Yeees!!!


Bild lånad från Svt2


Trygghetslarmet

Jag ska jobba på Trygghetslarmet i sommar och har just idag avslutat min tre dagar långa introduktion. Jobbet känns spännande och kul! Helt klart ett värt ställe att tjäna pengar på under varma soliga sommardagar... Men innan jag börjar så har jag nu åtta dagars "semester". Känns ju inte helt fel.. Har även hört mig omkring, och det verkar som om solen ska skina större delen av den tiden. Lovely!

Nu kommer snart min "taxi" och hämtar mig till träningen. Träningsvärken som jag kände efter måndags- och tisdagsträningen var inte nådig kan jag säga... Herre min jäv.. vilken värk! Utan att överdriva så kunde jag inte ta mig över badkarskanten när jag skulle duscha... Fick bli en rull =) Nu snart är det dags igen men värken har så smått börjat ge med sig, få se hur man känner sig efter träningen...

Hemma igen!

Då var det (enligt bloggen) 2 veckor och fem dagar sedan jag skrev ett inlägg här. Ojdå.. Tiden går fort när man har roligt =). Innan jag åkte iväg med mamsen till underbara Kreta, Grekland så hade jag fullt upp med Anatomi och fysiologitentan. Den är avklarad nu.. men resultatet är fortfarande ovisst... Jag hade ändå en gó känsla när jag gick ut från tentan.. Jag kan ha klarat den, men det får tiden utvisa. Det borde snart komma upp ett resultat på skolsidan... Hoppas!

Tillbaka till resan då!

Vi var på Agia Marina, Kreta i två veckor. Första veckan var helt perfekt vädermässigt. Men andra veckan steg temperaturen och vinden avtog. Man kände sig som i en pizzaugn när man skulle försöka få sig en bränna på stranden.. Haha. Det blev många, många, många svalkande dopp i det ubersalta vattnet =)


Trött... Zzzz

Jag är sååå trött på allt vad skelett, muskler, matspjälkningssystemet, juxtaglomerulär-apparaten, RAAS, miktion, defekation, cirkulationssystemet och ALLT vad det nu heter som ingår i den här jävla kursen... Kan det inte bara bli torsdag 12.30 för då är det klart, oavsett resultat så är tentan slutgjord (för den här gången...) Hoppas på att slippa omtenta men just nu bryr jag mig inte särskilt... bara jag slipper plugga mer! Gah!


RSS 2.0