Rösta på "min" bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


"Dubbeln" part II

Lördagen som var, var en "inofficiell" lagfest. Efter många om och men blev det till slut bestämt att det skulle vara Sissi som stod för sttädandet dagen efter... Alltså, festen var i hennes lägenhet =)

Det var som vanligt roligt när vi träffas så många från handbollen! Kvällen bjöd bland annat på sällskapsspelet, Absolut Överens där jag och Anna fullständigt ägde... En fråga bland annat: Vilka kroppsdelar attraherar män hos en kvinna? Vårt första svar: Penis... Ja man kan säga att vi inte riktigt hörde frågan... Haha

Kvällen avslutades (iaf för min del, vissa partade vidare i natten hos Nypan, medans andra blev utslängda från Mortens ganska tidigt...) med Mortens och McDonalds. Bra kväll helt enkelt!

Här lite pics från kvällen!Det var det!

Historien om "dubbeln" part 1

Fredagen var en konstig dag.. Det hela började med en ubertidig uppstigning för min del, det vankades tenta... Under hela veckan som jag har haft på mig för att plugga har inte direkt använts i det syftet, iaf inte fullt ut. Jag var tvungen att offra lite pluggtid för att kunna vara med på fulfotbollen i torsdags (se tidigare inlägg) bland annat.

Gick hur som helst ganska bra på tentan (tror jag...) så det firade jag med att dra ut till torp och smyga runt där en stund. Senare på kvällen blev det god mat på proppfullt Harrys med Martin och Sandra. Riktigt nice. Sedan får Sandra en knäpp... Hon ville dra med oss ut till Ellös, hallå Orust liksom! Det skulle tydligen vara någon fest och sedan skulle man dra till ett ställe som hette Sjögården. Motivationen för att få med oss ut var: Det finns trubadur! Dra mig baklänges... Rätt som det var var det bestämt att vi skulle pallra oss dit ut, 45 min(!) tar det till råga på allt. (enligt Sandra, 40min... big difference liksom) Inte nog med det, det var världsdimman också... vi typ kröp fram, som bäst såg man två meter framför bilen.

Kvällen var en bra kväll tills vi kom till Sjögården... INGET ställe för mig. Men tack  för titten! =)På toa var det påskfint. Nästa gång vi skulle hälsa på kycklingarna hade någon snott dom... Haha (nä, det var inte jag)"Fulfotboll"

Fulfotbollen var en riktig höjdare i torsdagd. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Här är några pics från träningen.

Kort och gott

Kort inlägg. Dålig planering från min sida idag, återigen. Pluggade dåligt på förmiddagen, sedan blev det Sportlife och efter det däck i soffan tills 18.30 ungefär. Blev ialla fall något pluggande nu på kvällen men det räcker inte, imorgon är det ny dag och det betyder ställa klockan... tidigt!

Belöningen för en bra dags pluggande imorgon blir "fulfotboll", ska försöka mig på att fota lite och kanske lägga ut här sedan... kul!

Tror det lossnar nu...

Efter idag känns det lugnare inför tentan på fredag. Vi samlades i gruppen idag för att plugga ihop på stadsbiblioteket. Trodde inte så värst mycket på den iden först men det visade sig vara ett riktigt genidrag faktiskt. Vi fick gjort jättemycket och vi var fokuserade till skillnad från andra dagar... finns ju sååå mycket annat roligare att prata om... =)

Fick reda på en jävligt bra nyhet idag också. Nästa tenta på nästa kurs är torsdagen den 3/6... Tur för mig verkligen kan man säga för den 4/6 drar jag till Agia Marina och Kreta för super-relax-vacation! Det kan man kalla flyt! Det är även en sk stopp-kurs, vilket menas med att man måste klara tentan för att vara behörig för nästa kurs... Jobbigt läge om man skulle vara bortrest vid orginal-tenta-dagen... Pust där liksom.

Längtar!Det rullar INTE på särskilt bra.

Denna veckan är jag hemma för tentaplugg. Första tentan för den här kursen och även den första på sjuksköterskeprogrammet! Vi har gått igenom så himla mycket i den här kursen som har det inspirerande namnet: Vårdandets fundament och vetenskapsteori 1. Sug på det namnet ett tag du...

Kurslitteraturen för den här kursen är inte heller särskilt lättsmält, titlar som Att förstå vårdvetenskap, omvårdnadsorienterad kommunikation och grundläggande omvårdnad är ett axplock av det vi ska kunna... Suck. Helst av allt vill jag bara att man får typ en dag på sig att läsa in allt, jag jobbar liksom bäst under press. Nu när det är så många dagar så får jag dåligt samvete om jag så mycket som ens tänker på att göra annat än att plugga.

Men de tankarna gömde jag undan bland de stackars få aktiva hjärncellerna och begav mig på en träningsrunda i förmiddags med Pirate. Kom hem en sisådär halv fyra (!). I dessa timmar ingick ett supersvettigt seriöst pass på Sportlife (kommer inte kunna lyfta armarna över huvudet imorgon) för att sedan bege oss till korvmojjen - systemet - supermarket...

Blev inte så mycket pluggande idag då alltså men en hel del lyssnande på musik. Bästa låten just nu är den här som ger Ooootroliga sommarvibbar!
Snipp, snapp, snut så var det slutspelet slut...

Igår var det 3:5 slutspelsmatch mot Lugi nere i Lund än en gång... Slutade inte särskilt annorlunda denna gången än vad det har gjort förut under slutspelet. Det blev förlust med 32-21. Om man ska ha något positivt att säga om det så ryckte vi upp oss något i andra halvlek och den förlorade vi endast med en boll... men det rejäla underläget i första halvlek gjorde ju sitt i slutsiffrorna. Bohusläningens svartvita text om matchen finns att läsa HÄR.  

Det var det slutspelet det. Mitt första men förhoppningsvis inte mitt sista... Då lägger vi handbollsskorna långt in i garderoben för att tas upp efter lite ledigt som väntar nu. Men innan det så är det "fulfotboll"  på torsdag. Det går ut på att ta på sig den fulaste utstyrseln man kan hitta i sina gömmor och sedan lira som en Gud nere i Agnebergshallen. Ska bli roligt! Ladda inför torsdag nu då... =)

Kropps - Lugi, 36-19

Blev tyvärr förlust mot Lugi igen... Orka dra ett refrat när så många andra gör det... tillexempel HÄR (Bohusläningen) och HÄR (Sveriges Radio Väst). Jag lämnar det med ett filmklipp så får ni se lite själva, om ni nu mot förmodan inte var en av de ca. 800 personer som såg det live i Agnebergshallen...

2:a slutspelmatchen ikväll 19.00!

Idag är det dags för andra slutspelsmatchen mot Lugi. Hemma i goa Agnebergshallen, hallen där det är VI - Kropps Dam som regerar! Idag händer det, jag känner det på mig, vi vinner såklart! Känns som om man kommit in i det mer nu efter första matchen, jag gillar det här med bäst av fem för nu så f-n! Jag känner mig taggad till 1000 och det ska bli ROLIGT!

Sitter just nu i skolan och pluggar inför sista seminariet för den här kursen, vi har haft 7 totalt med den imorgon, give us a break. Sista som händer för kursen är tentan den 26...  Ska bli kul att börja med något annat, sticka lite i armen på folk, mätningar av alla olika slag osv. Men ser dock inte fram emot att nöta in alla kunskap som finns om kroppen och dess funktioner, lär bli många sömnlösa nätter... men jag är inte den som backar för utmaningar så jag kör på.

Får nog gå och luncha nu snart om jag inte ska få skäll av gruppen, vi har tight schema idag så att vi ska hinna... (Mitt påhitt) Jag måste ju ta fyra-bussen hem senast för att hinna till samlingen, så om vi ska bli färdiga får jag nog sluta skriva här...
 
Ses i hallen ikväll 19.00!


Trötter

Varför blir man så trött av att titta på ord hela dagen? Grejen är den att jag är inte trött när jag börjar men efter en halvtimme ungefär är det kört! Jag blir lägga-sig-för-natten-trött... Det är INTE en bra egenskap när man pluggar. Så tack vare att jag har svårt att koncentrera mig när vi har grupparbete så blir jag ensam kvar i skolan när alla gått hem... för att plugga ikapp det som jag tjötat bort under dagen. Not kul alls.

Och för er alla som tror att kaffe piggar upp, tänk om - tänk rätt! Det känns som båg bara, eller så är kaffet i skolan mestadels vatten... Just nu kan jag inte tänka vare sig om eller rätt, blir inte mycket tänka alls...

Garderobiär

Då har man cashat in lite idag. Har ingen aning om vad lönen var men jobbat har jag. Jag och två till var garderobiärer på Östraboskolan idag för Ramnerödsskolan som hade anordnat en föreläsning. Tror att den handlade om ett visst sätt att skapa och upprätthålla diciplin i klassrummet, föreläsaren var någon Monroe från New York. Känd tydligen i lärarkretsar...

Själva jobbet gick i enklaste laget ut på att vakta alla jackor under en hel dag. Visst enkelt, tänkte jag. Ooo så fel jag hade. Själva "garderoben" som vi skulle hänga in typ 400 jackor var väl på sin höjd för 100 stycken... Inte nog med det, vi hade inga lappar att sätta på jackan och dela ut så ordningen för dagen gick i kaos-tema. Minst sagt. Kolla pic.Jackor högt och lågt. Bäst under dagen var ändå vid rökpaus då vissa ville ha jackan på sig.

- Då skulle jag vilja ha min jacka.
- Okej... Var hängdes den? Hur ser den ut?
- Vet inte och Svart.
- ...........................

Det var jobbigt värre. Ilskan hos vissa var svår att misstolka. Konstigt nog verkade alla hitta sina jackor bara en kvart efter föreläsningens slut (!).

Snart är det träning och det ska bli roligt, har typ längtat efter det hela dagen... Känner för att bolltrolla lite =)

Slutspelsmatch

Då har jag avverkat min första slutspelsmatch någonsin. Det var en lång resa...  till matchen allstå. Motståndet var Lugi som håller hus nere i Lund.

Det var igår som vi spelade första matchen, kvartsfinalerna är bäst av fem matcher. Så det är minst två matcher kvar. Vi fick stryk tyvärr och komiskt nog med samma siffror som sist vi möttes, då i serielunken, siffrorna blev förkrossande 31-18...

Vi står upp hyfsat bakåt men får inte till det i anfallsspelet... Så det blir till att träna på bara, nästa match är hemma i Agnebergshallen på onsdag nästa vecka. Ska bli spännande... hoppas på en go revansch från vår sida. Referat från matchen finns att se HÄR!

Imorgon är det morgonträning 09-11... ska komma ihåg att ställa klockan den här gången... =)

Fast

Fast i skolan... Det är bara jag kvar ifrån min grupp. Alla andra bestämde sig för att det fick vara nog nu. Vi har suttit från nio imorse.

Vi ska ha redovisning i morgon om ett av fem givna ämnen. Vi måste ha läst på om alla fem och sedan drar varje grupp en punkt som vi ska redovisa på seminariet. Sådär lagom kul upplägg..  Denna gången delade vi upp arbetet i gruppen, alla fick varsin punkt men det känns inte särskilt hållbart just nu, så det är därför jag är kvar i skolan... känner lite smått panik...  Jag har ju bara läst på om en sak och chansen att det blir just "min punkt" är inte direkt på plus-sidan...

Vi bestämde iof att vi skulle träffas innan seminariet imorgon. Men det börjar tio och vi sk träffas halv nio, känns inte som om det är tillräckligt för att läsa sig in i alla ämnen plus att göra en powerpoint till var och en... paniken är befogad. Så resten av min tisdag lär spenderas här i solskenet på Högskolan Väst =)Min "arbetsplats"

Eftersläntare

Ja det var ju minst sagt ett bra tag sedan jag uppdaterade här.  Mycket har såklart hänt men det tar alldeles för mycket tid om jag ska sammanfatta allt här och nu, så det gör jag inte helt enkelt. Men några saker är värda att tas upp. Vi kör "latis-metoden" och punktar upp allt.

  • Vi har gått till slutspel och skall möta Lugi på torsdagen den 11/3 nere i Lundi den första kvartsfinalen (bäst av fem).
  • Jag och min grupp 19 briljerar som vanligt på Ssk-programmet =)
  • Eget företag - ideer snurrar vilt i min hjärna just nu, får se senare om det blir verkstad av saken...

Annars inget nytt under solen, inte vad jag kunde komma på just nu iaf. Dagen idag har btw varit en stönig dag... Den började med tandläkarbesök på morgonen, aj säger jag när det kommer till att ta bort tandsten... Efter det åkte jag in till skolan för lite grupparbete. Blev inte så värst mycket gjort, så vi bestämde oss för att var och en åker hem till sig och grejar. Vi ska ses imorgon ist för att "sätta ihop" arbetet, får se hur det kommer att gå... Ikväll blir det handbollsträning igen och antagligen matchgenomgång inför torsdagen, får se om man ska med eller inte - spännande värre =)


Rollspel på schemat

Idag har jag varit i skolan hela dagen med min grupp och vi har förberett för seminarium 5. Det skall vara två rollspel (=sjukt pinsam teater) mellan sjuksköterska och patient. Vi har fixat och trixat med allt som vi kopplat till kurslitteraturen och all övrig teoretisk blaj. Vi har dock inte övat en enda gång på själva rollspelen... Ska bli intressant imorgon och se om vi fortsätter på den briljanta väg som vi kör på i 180km/h... eller om det blir en crash and burn... Hoppas (och vet) att det blir kanon! Kan inte bli annat med den gruppen!

Släpp alla hämningar, imorgon kör vi!

Ridå upp!

Fyndat på bokrean!


Ska försöka bättra på mina kunskaper inom bakeri och matlagning... den andra har fina bilder =) hehe


RSS 2.0