Hardcore Superstar!

Åh, favoriterna för några år sedan! Försökte nyss leta upp några bra låtar på Spotify och Itunes men jag hittar dom inte! Vafan liksom, ska inte typ alla låtar gå att hitta där? Aja hur som helst hittade jag dom på tuben såklart så nu delar jag med mig av dessa bästaste bästaste låtar, vassegó!

Things on fire (bara på youtube)Shame (bara på youtube)We don´t celebrate sundays (finns på Spotify)
Götlaborg!

Idag har jag och A haft en mysdag i Göteborg bara vi två. Det började gött med låång sovmorgon till 11.00. Efter det en låång frukost med allt vi kunde hitta i både kylskåp och skafferi. På väg ner till Gbg bestämde vi oss för att besöka en marknad i Kviberg (artikel i GP om Kvibergs marknad). Intressant värre, kändes som om jag var tillbaka i Turkiet, massa prylar och människor överallt verkligen. Köpte dock ingenting, ganska ovanligt för att vara mig men det var kul att titta runt.

Efter marknaden åkte vi till centrum och strosade runt inne i Nordstan. Vi undrade över alla poliser som vi såg överallt inne i Nordstan. I vartenda hörne stod det en klunga poliser och spanade omkring sig. Vi funderad inte så värst mycket mer på det då men senare när vi skulle ta oss tillbaka till bilen gick vi förbi löpsedlarna... Det här var vad vi såg...Såhär i efterhand är jag glad att vi lever...

På väg hem stannade vi till i Bäckebol och på IKEA för fika och lite (snabb) shopping efter MYCKET övertalning från min sida. A verkligen hatar IKEA så övertalningsförsöken var av hög kvalitet =) 

Allt som allt så hade vi en supernice lördag i Göteborg med "mini-Turkiet" och våran nära-döden-upplevelse i Nordstan...


Gott med fika efter en dag i Göteborg.

dsc00285 (MMS)

Gott med fika efter en dag i Göteborg.


Celebration!

Fredag! Yes, det är sant! =)

Idag var sista dagen på praktiken och det känns lite tudelat faktiskt... Det trodde jag inte för två veckor sedan. Man kan milt säga att det blev bättre med tiden. Starten var minst sagt.. hm, konstig... Min första dag på praktiken blev jag emottagen av timvikarier som inte hade den blekaste aning om vem i hel**te jag var... Välkomnande... Men som jag sa, det blev bättre med tiden. Samtidigt så är jag glad att det är över, ska bli gott att komma in i den "vanliga" rytmen igen.

Btw, blev erbjuden fast tjänst idag, 75% på super-duper-tider, kul att man studerar... Tackade nej såklart för den här gången hoppar jag inte av. Nu ta mig fan ska jag bli något! Iaf få en examen. En riktig examen. Inget att stoltsera med en gymnasiestudent bara liksom... STUDERA MERA! Vi pratade om det på praktiken förresten, ja det här med att man ska välja linje på gmnasiet. Diskussionen gick ut på att man tvingas välja sitt "öde" i alldeles för tidig ålder, många som ångrar sitt val när man varit ute i arbetslivet ett tag efter studenten. Gör om, gör rätt!

Dagens bild är ifrån någon timme sedan då jag fullkomligt krossade New Super Mario Bros Wii spelet. Eat my dust =) Här räddas min prinsessa! 

 
OBS! Ej för icke spelnördar: fanns tydligen en hemlig värld också... KUL!

 

 


Introducerar "Dagens Bild"

Bra dag idag. Det var näst sista dagen på praktiken idag och imorgon är sista... Det är också bra. Jag längtar tillbaka till skolans schema med lite lediga dagar in emellan... =)

Här är dagens bild från hemfärden från praktiken, fin va? Ganska bra med tanke på att det är taget med mobilen... Och ja, jag var på väg till Torp för lite mini-shopping inför helgen... =)Onsdag 27/10

Åh, vad roligt att gå in på bloggen nu när jag gjort den så fiiin! Är faktiskt riktigt nöjd med mig själv =) Dock inte nöjd med att jag valde bloggdesign istället för att plugga på min hemtenta, men det är en annan historia.

Jag är nyss hemkommen från praktiken på äldreboendet. Det har gått hyfsat bra idag, jag gick mest själv idag och hjälpte till på alla håll och kanter. Kändes som om jag jobbade där idag och det är en bra känsla. Jag har äntligen lärt mig rutiner och känner till stället bra nu. Synd bara att jag känner så först nu liksom, efter tre veckor...

Imorgon blir det tidig morgon då jag börjar 6.45... Det är inte lätt att gå upp när klockan ringer...

Längtar till helgen då jag och A ska ha en HEL dag tillsammans, bara vi två. Var så längesedan det hände att jag inte ens kommer ihåg. Vi har planerat Göteborg med shopping, lunch och allmänt mys som avslutas med någon bio... vilken än har vi inte bestämt men det är mindre viktigt =)


Depp

Det är inget roligt väder nu. Mörk på morgonen när man vaknar, mörkt på eftermiddagen/kvällen när jag är på väg hem från praktiken eller skolan... Inget ute-årstid för mig iaf. Jag blir deppig. Jag tycker att det åtminstone kunde vara sol ute när snön vägrar infinna sig på riktigt! Fukk frost på bilen och halka!

Det hade varit trevligt att ha någon mysig resa att se fram emot såhär i mörkret och kylan. Längtar tillbaka till Turkiet faktisk. Det var tider det =)

Här är ett klipp från planet innan start! Åhhh vad roligt!


Titta vad man kan hitta!Hurra!


Praktikhelg

Det är därför det är torka här. Jag sliter. Hårt.

Fredag kväll = praktik
Lördag kväll = praktik (här är vi nu)
Söndag morgon (pust) = praktik
Måndag morgon = praktik

Ja ni ser ju själva.

Godnatt!


Nya vinterkängor till lilla blå pärlan. De...

dsc00271 (MMS)

Nya vinterkängor till lilla blå pärlan. Det är vinter!


Vinter

Idag har det tydligen snöat efter vad jag förstår av allas statusuppdateringar på Facebook... Har jag missat totalt när jag låg i soffan och snarkade högt under min lediga studiedag... =)

Imorgon är det nya tag med plugg på förmiddagen (förhoppningsvis) och sedan praktik på kvällen.

Matchen igår förresten, blev vinst (!) till Kropps mot Skövde med ett mål! 31-30... Bra!

Nu, natta. Fast lite Jungstedt först innan jag sluter mina öjjonlock =)


The Prodigy

Idag har jag varit i skolan och haft seminarium. Det hela gick ut på att ha en "hygiensituation" som jag varit med om på praktiken. Man skulle sedan ha kopplat ihop händelsen med litteraturen... Hmm ja så var det, fick jag reda på där. Men det löste sig så fint så =) Precis som det oftast brukar! Är men ett prodigy så är man =)

Nu är det lite avslappning hemma innan det är dags att kolla Kropps Dam mot Skövde. Lovely Martin aka Pirate har hjälp mig med ändan ur vagnen med att vifta med en fribiljett framför näsan på mig. Så det ska bli nice.

Börjar också så smått inse att man inte kan äta på samma sätt som man gjorde när man tränade... Det stannar liksom kvar på kroppen på något underligt sätt =) Kanske ska ta tag i det där med träning igen... Steg ett är nog gymkort och några härliga (?) löparkläder som passar för årstiden. Är ju kallt nu.

Kort från den gamla goa tiden! Saknar det =(


Hey How - Two in a row!

Nu är det dags att blogga lite om livet.

Just nu är det full fart med verksamhetsförlagd utbildning i skolan. Jag är inne på min andra vecka av tre i den kommunala vården på ett äldreboende. Spännande? Inte direkt. Lär du dig något nytt? Njae, inte vad jag kan komma på nu. Är det kul? Den frågan hoppar jag över, antar att svaret är underförstått...

Praktiken pendlar en del. Tidsmässigt då. Det är ubertidiga mornar varvat med långa pass, helger och sena kvällar (tror jag svarade på den sista frågan underförstått nu igen...) Imorgon blir det ett avbrott från praktiken, inte för att jag är ledig utan för att det skall klämmas in en skoldag mitt upp i alltihop. Ett semniarium. Jag är oförberedd. Jag tar det ändå med ro.

Längtar tills alla sex terminer är avklarade och jag står där med en ingångslön värd allt slit på ett ställe jag kommer att trivas på ett bra tag framöver. Men, det är några terminer kvar tills dess... fyra och en halv ungefär...
Nu blir det sängenmed lite läsning. Kurslitteratur? Hahahaha, inte direkt... =)


Länkar

Det börjar bli lite smått otrevligt det här. Jag menar alltså att jag känner att jag inte gör det jag ska, när jag inte uppdaterar bloggen. Men så måste jag påminna mig om att jag gör det för min egen skull. för att få bearbeta liksom. Sedan om jag håller innne med en massa information som inte bör "läcka ut" så bearbetar jag ju inte ändå... En blogg ska ju uppdateras minst en gång per dag men helst flera. Jag är hemskt ledsen men jag har inte ett sånt innehållsrikt liv som gör att det finns material för flera inlägg om dagen. En del har jag ju såklart men det glöms antingen bort eller så blir det helt enkelt för mycket att "rapportera" om.

Nu blev detta ett inlägg om egentligen ingenting, och det räknas också antar jag =) Tänkte dela med mig lite om vilka bloggar som jag gärna följer, där det uppdateras betydligt fler gånger än min egen (oftast):

Katrin Zytomierska (Mediaprofil)

Johanna Ahlm (Handbollsspelare landslaget och Viborg Danmark)

Madde Gustavsson (Före detta landslagsmålvakt i handboll nu väntar hon tvillingar)

Kenza (Modebloggare och har eget program på Internet) Sedan några till såklart men det var dom jag kom på nu på sittande röv =)  

Skoldag!

imag0352 (MMS)

Skoldag!


RSS 2.0