Sista skoldagen för iår!

Sitter på min näst sista föreläsning för i år... Det är inte ont om platser kan jag säga :)

Cafeterian har jullov trots att vi studenter inte har det... Tur att receptionen är schyssta och bjussar på kaffe! Man vet inte att det är kris innan man utsätts för det..
23 December

Imorgon är det julafton!

Har haft en knasig vecka med hmm en del underligheter men även roliga, spontana och galna grejer. Tenta gjordes i torsdags - psykisk ohälsa, känns som om det kan bli ett oförtjänt G faktiskt ;) Den här gången hade jag verkligen överträffat mig själv när det gäller att vara tidsoptimist... Men har man aldrig blivit "straffad" för sitt dåliga/slarviga planerande så är det svårt att se att man ska förändras... Hehe.

På förmiddagen imorgon blir det julmys med Mami och sedan jobb på kvällen.

God jul alla! <3


Party like a rockstar!

Festen i fredgas blev lyckad! Superroligt va det och kvällen va väääldigt lång. Låg i sängen (trasig) mitt bland alla ölburkar och spritdoft runt 04.30.. Som sagt - Lyckat! Både Mortens och Harrys blev besökta (McDonalds också såklart).

Sen så gick det alldeles utmärkt att knö in 13 pers på 30m2... bara min säng där som hade lika klagan nästa dag. Lägenheten klarade 13 pers, inte sängen.. så numera sover jag på golvet, men hey det funkar fint det med! Haha

Lika bra att jag utesluter bilder i det här inlägget... =)

Action!

Tänk att det ska krävas att det ska brinna i knutarna för att jag ska få något gjort här hemma. Imorgon är det tydligen så att 20 nånting tokiga, festsugna handbollsbrudar ska komma hem till mig i min lilla lilla lilla etta =) Då kan det vara bra med en hatthylla tänkte jag... Fick finfin hjälp av Kristin, så nu är hatthyllan på plats! Äntligen!
Känner mig lite smått manisk

Ja, jag svänger mig med psykiatriska termer numera..

Praktiken är äntligen slut och nu väntar en vecka plus en dag innan det är dags för tenta i psykisk ohälsa. Jag känner mig väldigt uppåt just nu och det ska jag njuta av!

Det blir till att va lite produktiv här nu när jag har en del tid över... Greja i lägenheten kan vara en bra idé, åka till tippen med lite grejs och köpa gardiner till köket.. Hmm sätta upp grejer på väggarna.. Träna lite extra kanske, plugga till tentan också såklart.. Ja, det är ju en del, men lovar att jag ska akta mig för att bli "utbränd"

=)
Pik of the day!

Ja, jag ska ta tag i det! (någon gång framöver..) Haha


Morning glory

Ingen praktik idag och det är allt bra skönt. Man måste ha ett helt annat fokus när man är på praktik än när man ska till skolan, även om nu tempot inte är särskilt högt så är jag galet trött i huvudet när jag kommer hem.

Idag blir det skoldag och handledning. Börjar inte förrän 11.30 så jag kan unna mig en lååång frukost med mjukt uppvaknande, hur gott som helst!


Bra bok

Hittade en bra bok på praktiken idag. 

Tänkvärd, läs den! :P

Hemma igen

Det har varit en lugn och skön helg hemma hos mami, men imorrn börjar min vecka.. Upp tidigt för jobb och sedan blir det praktik hela veckan. Hoppas jag är något piggare den här veckan än de tidigare som varit.. Det hjälper inte hur mycket jag än sover känns det som. Kanske får ta mig en tur in på Apoteket och höra om dem har något som kan hjälpa där... 

Mysigt det är ute när det är "storm" förresten. Har tänt upp massor med ljus och krupit upp i schäslongen med laptopen och lyssnar på Coldplay... Mmm =) 


Fredagsmys

Fredagsmyser hemma hos mamma. Mumsar på pepparkakor och dricker kaffe samtidigt som vi åker världen över i Backpacker.

Skönt att trampa bromsen i livet någon gång ibland.


December

Andra dagen på praktiken idag. Min handledare var sjuk igår och idag med.. Blir till att vara en del av inredningen ytterligare en dag alltså..

Sitter just nu i lunchrummet och "har annat för mig". Inte särskilt givande så får väl plocka fram lite plugg och sysselsätta mig med en stund.

Eller två.

Första December idag också. Känns konstigt för det är inte alls kallt och jävligt ute, bara mörkt. Jo, då är det allt jävligt iaf.. En ljusterapitimme hade man nog mått bra av, för kaffe gör då ingen nytta.

/Muntra Mikaela ;)


RSS 2.0