29 November

Jaha, det va på tiden tänker du. Ja, det va det svarar jag. Så.

Är på bussen väg hem från skolan nu. Imorgon börjar min psykpraktik. Få se vad man tycker om den här inriktningen, hoppas innerligt att jag kommer tycka att det är intressant och att jag ska trivas.. Men inte fööör mycket bara =)

Nu ska jag hem och ta igen mig och ladda för träningen ikväll.

Tyvärr blir det inte mer intressant än så för tillfället. Thats it folks!


Helg

Lördag idag då! Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig.. Samling till match idag klockan två, Lysekil som står på andra planhalvan. Ska bli roligt att spela mot dem. Det ligger ju lite derby över matchen, även för mig fast att jag inte känner till mer än en spelare ...

Senare på kvällen blir det galej med laget för att förhoppningsvis få fira vinsten! Har missat en del lagfester som varit på grund av andra "måsten" men nu jäv*** =)


Det förföljer mig..

Jag måste sluta läsa horoskop alltså, det här är ju deprimerande.. Wtf is romance liksom.


Seg dag med glad twist!

Suttit och degat på föreläsning idag om lagar gällande psykiatrisk vård och psykmedicin... Trött och omotiverad tills... det blev ett himla surr på folk runtomkring! Tentaresultatet från läkemedelsräkningen hade kommit och det är 100 % som gäller för godkänt.. Tack och lov för min älskade Iphone! Gick in direkt och - voila!!

Godkänd!!! Dagen blev genast liiite bättre! ;)


Finn ett fel (eller fyra, beror på hur man ser det)

Den här veckan är nästan oförskämt soft vad gäller skolgrejer, iaf på pappret, sedan tillkommer säkert någon gruppuppgift som man bara "måste" engagera sig i.. Well well.

Hyrde mig ett gäng filmer i helgen som ska hålla mig sällskap under vardagskvällarna framöver. Undra om det är mitt undermedvetna som valt titlarna för det är inte likt mig... Dock har jag funnit ett fel, ser du det också...?! HahaKul (?) med horoskop

Sitter och läser mitt horoskop i bussen på väg till Karlstad. Kul.. Läsning. Verkligen. Kärleken spirar..


Googla sig själv - ett fredagsnöje...

...Hmm, i brist på annat skoj såhär en fredagskväll googlade jag mig själv... Fy fan.

Jisses. Googla dig själv vetja så får du intressant läsning säkert... 
???


111111

Speciellt datum idag, ville bara påpeka det. =)

Sitter just nu på konditori Snäckan framför brasan med blåbärspaj och kaffe, riktig kvalitetstid! Promenerade strandpromenaden först, va en kall historia.. Men i skrivande stund var det en mycket bra ide!


Onsdag 9 november

Konstig dag idag. Kändes som om halva mig fattades i skolan. Andra halvan var på psykpraktik... Men jag klarade mig helt okej ändå, lite koppar kaffe på det och ett leende så var jag egentligen inte så ensam =) Det märks ganska tydligt att man inte är van att sitta timme ut och timme in och lyssna på föreläsning, huvudet blir tungt och tankarna är överallt utom där dem ska vara... Och den där jävla Iphonen ska vi inte snacka om... =) 

Idag pratade vi om ångest... Imorgon suicidförsök och "det svåra samtalet". Bäst att hoppa i säng nu så man är någorlunda med imorgon på föreläsningen, känns som om mycket tunga saker ska behandlas... På´t bara!

En liten rad om handbollen också hinner vi med innan vi stänger kiosken för idag... Träningen gick finfint precis som igår. Roligt att vi helt plötsligt är så många på träningarna, vi kan ju tom spela två hela lag mot varandra! På söndag är det bortamatch (bokstavligen) som gäller, mot Hellton, och dem har sin arena i Karlstad... Good fun, två helger på raken upp till "den dära stan". Poäng skall iaf tas! 

NU är det natta!

Höst

Inte konstigt att man känner sprudlande glädje i hela kroppen i detta underbara höstväder!!!


Biblioteket

Nu har jag pallrat mig ner till biblioteket för att hämta ut "Omvårdnad vid psykisk ohälsa". Sitter och bläddrar i den och "Allt i hemmet" samtidigt... Bra studieteknik!

Hade tänkt lägga in ett kort till förutom det nedan. Om jag hade kunnat med hade det varit ett kort på en gubbe som sussar så gott bakom mig, hängandes över en tidning.. Haha jag tror jag dör!

Nä, tillbaka till läsningen..


Saknar...

Kollade igenom min externa hårddisk nyss med bilder från back in the days och fick mig en liten nostalgitripp. Dök bland annat på dessa bilder på min snutt..

Saknar!
(på riktigt faktiskt.. ) =)Mån 7 November

Kort dag idag.. Upp 07.00 för att köra mami till jobbet, sedan tillbaks till sängen när jag kom tillbaka för att sedan sova en hel natts sömn till fram till 13.30... Och då lade jag mig igår vid 23.. Så här mycket sov jag på högstadiet och gymnasiet men nu..?? Hmm.. Gott va det iaf även om jag inte riktigt förstår var all den här tröttheten kommer ifrån.. 

Tog mig ändå lite i kragen senare efter "frukosten" och powerwalkade upp till Skogslyckan för att hämta ut linser och köpa smör. Efter det blev det ett pass på Sportlife med Kristin, darrig i armarna efteråt... Huh. Jag har inte varit på Sportlife på många många många veckor... Skärpning från och med nu, nu är det superfit kropp som gäller! 

Pics från promenixen tidigare idag. 

Karlstad

Efter en helg i Karlstad innehållande 16 serier bowling, sympatifrukt (lång historia..) och goood mat på restaurang Fontana Di Trevi samt hotellnatt inklusive hotellfrukost så är jag ganska slut nu.. Det har varit en bra helg som nu ikväll toppats med handboll på tv:n samt vetskapen att jag har ytterligare två dagars "helg" innan en ny kurs drar igång i skolan.

Inte helt fel ändå, tänk att det slår slint ibland så att det faktiskt blir rätt...??!!

Pics från helgen:På äventyr i Sverige

Var e jag?! Långt ifrån Uddevalla är iaf säkert. Matstopp på Rasta och sedan fortsätter äventyret..


Overvillage

Dagen idag har spenderats på Överby..

Usch, jag var inte alls på humör för det. Köpte inget själv utan agerade mest shoppinghjälp. Efter några vändor in och ut ur butiker var det äntligen dags för käk! Åh, jag fan älskar mat! Blev bakad potatis med kyckling samt fetaostcereme och grönsaker.. Mumma.

Maten gjorde helt klart att utflykten var värt besväret!Torsdag e nya fredag!

Såhär efter tenta med all stress och allt som hör där till så tänkte jag och Krissie vara lite wild ´n crazy (läs: spontana) och göra kvällen i Trollhättan. Upptäckte dock att Vässtrafik inte håller med om att torsdagar är de nya fredagarna.. Buss dit gick kanoners men hem... 05;40... Då måste ju det nästan vara obligatoriskt med "bortamatch" och att vara sååå spontan kräver en del förberdelse.. haha! Så nu firar jag min "fredag" studentstyle med vinslattar från förra helgen, SKÅL!Ååå..

Nu är tentan gjord.

Suck.

Sånt här sätter sina spår, jag känner mig överkörd av den störste truck man kan tänka sig.

Hem och ta igen sig, men först ett stopp för microköp, annars kan jag ju inte värma maten från igår..


Kvällen innan dagen D

Här kör vi på matlagning från scratch! Hade jag kört på något halvfabrikat eller vanliga knäckemackorna och te så hade jag haft alldeles för mycket tid över för plugg...

Tur man e smart!


Rättvist..?

Kvällen innan bad JAG om att få sova lite extra till morgonen... men vi bestämde för att göra som vanligt... Hmm


Träning!

Ska snart ge mig iväg på handbollsträning i Rimnershallen. Gott att iaf ha en träning (av två) i Uddevalla när laget jag spelar i har härkomst från de dalsländska skogarna...

Jag känner att jag behöver få springa av mig och trötta ut mig så pass mycket att alla tankar jag har tröttnar och tar en tidig natt. Synd egentligen att man inte tränar boxning, hade varit VÄLDIGT bra en dag som denna.

Ska spränga högtalarna i bilen med den här låten på väg till träningen..Groda eller inte groda?

På väg hem från skolan och tankarna snurrar i min skalle.. Det här med att vara singel och vägen ur det, hur bär sig folk åt? Vill man ur? Ska man avverka grodor eller satsa på prinsen från start? Och vem är det?! Vem är groda då? Stackars...

Jag e nog alldeles för analytisk för att vara singel, och för snäll tror jag... Hmm. Kanske ska koncentrera mig på tentan som är på torsdag. Jag e gammal.


Schule!

img_7312 (MMS)

Schule!


RSS 2.0